E2y

Sådan installeres et elhegn til din hest

Ved hjælp af en elektrisk hegn til din hest vil sikre

Ved hjælp af en elektrisk hegn til din hest vil sikre, at ingen andre dyr ind i området, hvor de er. Dette er også en god ting at have, hvis du se, at dine heste forsøger at gå ud af hegnet for at nå nærliggende træer og buske. Under et elektrisk hegn er afgjort dyrere end at bruge standard hegn til dine dyr, men dette sikrer sikkerheden af ​​dine heste. Det kan chokere hestene, hvis de kommer for tæt på den, men har det elektriske hegn vil sørge for, at de holder sig inden for sikkerhed folden.

Her er de instruktioner, som du kan følge, hvis du ønsker at installere et elektrisk hegn for din hest:

  • Materialer du skal bruge. De materialer, du har brug for denne installation er elektriske hegn wire, hegn og hjørne isolatorer, elektriske hegn oplader, en hammer, bidetang og en 5-fods jordforbindelse stang. Du skal kende omkredsen af ​​det område, du kommer til at vedlægge det elektriske hegn, så du vil vide, hvor meget materiale, du får brug for.
  • Installer isolatorer. Da du allerede har et hegn til dine heste, vil du blot tilføje nogle mekanismer, der vil gøre det standard hegnet ind i et elektrisk hegn. Først skal du installere isolatorer på hver af de stillinger, som du har til din hegn. Monter dem op med søm og sørg for at de ikke vil falde let.
  • Installer hjørne isolatorer. Dernæst sikre hjørne isolatorer til hjørnestolper. Må ikke bekymre dig, hvis de hænger taber på siderne af hegnet. Dette er normalt, da der ikke er nogen elektrisk strøm løber gennem. Du vil være i stand til at trække dem op mere stramt, når du begynder at installere den elektriske ledning.
  • Installer elektrisk oplader. Monter elektrisk oplader på en af de robuste stillinger, du har på din indhegning. Bagefter tilslutte jordledningen til grundstødningen stangen.
  • Installer hegnstråd. Nu kan du køre hegnstråden til omkredsen af hegnet. Begynd at installere ledningen på de stillinger, der er langt fra hvor opladeren er. Arbejd din vej mod opladeren, så du kan vedhæfte enden af ​​hegnstråden til opladeren. Fastgør enden af ​​ledningen på positive panel på opladeren.
  • Test det elektriske hegn. Nu kan du tænde for el-og test for at se, om der er elektricitet bølgende gennem ledningerne. Du kan teste el ved hjælp af et hegn tester. Du kan købe et elektrisk hegn tester fra hjemmesiden el-hjorte-fence.com . De har enkle positiv spænding læsere, 5-light spænding læsere og digitale spænding læsere til rådighed. Køb en, der passer til dine behov.


Hvis du har fulgt trinene korrekt

Sådan installeres et elhegn til din hest. Materialer du skal bruge.
Sådan installeres et elhegn til din hest. Materialer du skal bruge.

Hvis du har fulgt trinene korrekt, bør du være helt færdigt. Nu behøver du ikke at bekymre dig om nogle dyr går efter dine heste eller dine heste løbe væk fra deres lukket område. Kontrollér el af hegnet alle så ofte, så du er sikker på, at det er i god stand.