E2y

Sådan invitere kolibrier til din have

Selv voksne kolibrier foder stort set på blomst nektar

Selv voksne kolibrier foder stort set på blomst nektar, kan de ikke opretholde deres liv ved at fodre på dette alene. Faktisk afviser de nektar, der kommer fra blomster med mindre end 10% sukker. De har også foder på en art af insekter, som er deres eneste kilde til mad, når nesting. Læs nedenstående retningslinjer for at vide, hvordan du kan invitere flere kolibrier til din have.

  • Insekter og nektar er væsentlige dele af en kolibri kost. Hummers får deres fedt og protein krav fra insekter, mens nektar giver ud sukker. Dette vil producere sunde kolibrier. Og da kolibrier er bestøvere af vores haver, vil de ikke bestøver godt, hvis de er usundt.
Du er nødt til at skabe en have, der kolibrier nyde. Plante din have med blomster, der er rige på nektar. En god have til kolibrier bør også være et miljø for fuglene så godt. Husk, at verbena er kolibrier 'favorit.
  • Din have skal have både solbeskinnede og skyggefulde områder. De får brug for skyggefulde områder til aborre og det er også det sted, hvor de vil bygge deres reder. Under træer som eukalyptus og piletræer i haven vil forsyne dem med alle de materialer, de har brug for at bygge deres reder samt ting, de har brug for redebygning.
Hummingbirds kan gøre deres små sommerhuse ud af blade, kviste og spider web, som de får fra træerne. Kolibrier er tiltrukket blomster såsom Beard Tongue, Red Fox, Honeysuckle, Holly Haser, Columbine, Day Lily, Bee Balm, Bleeding Heart og Rose Salvia.
  • Kolibrier nødt til at spise oftere end nogen anden fugl. De lever så ofte som fire til fem gange inden for en time. Må ikke bekymre dig, hvis der vil være nogen blomstrer og nektar. Du kan hænge en feeder eller flere foderautomater inde i din have. Men husk at få røde foderautomater, fordi kolibrier er mere tiltrukket af farven rød.
Det er også meget nemt for fugle at se farven rød fra en afstand. Du kan enten lave din egen blanding eller købe en. For at gøre din egen nektar mix, bare koge den ene del af sukker i fire dele vand. Hvis du ønsker at gøre orioles, kog en del sukker i otte dele vand.
  • I hængende foderautomater i din have, skal du placere hvert feeder omkring 30 meter fra hinanden og holder foderautomater rene. Må ikke lægge noget i din feeder andet end sukker vand. Brug ikke frugtfarve som en måde at tiltrække kolibrier.
Husk, at selv om honning er en perfekt kilde til sukker, aldrig fodre dine kolibrier med det, fordi det ikke er sundt for dem. Regelmæssigt kontrollere dine foderautomater for at sikre de er fri for myrer og sørg for at dine foderautomater er altid fuld.

Når du velkommen kolibrier i haven

Sådan invitere kolibrier til din have. Insekter og nektar er væsentlige dele af en kolibri kost.
Sådan invitere kolibrier til din have. Insekter og nektar er væsentlige dele af en kolibri kost.

Når du velkommen kolibrier i haven, tage til efterretning, at dette ikke bare er en sæsonbestemt ting. Du gør en forpligtelse til disse fugle, når du begyndte at rumme dem i din have og skabe en sund levested for dem. På grund af dette, kan du være at gøre disse fugle er afhængige af dig.

Så hvis du har besluttet at holde dem på din have, skal du sikre, at de har alt, hvad de har brug for, når blomsterne ikke er i flor, og ikke producerer nektar.