E2y

Sådan kasse et trifecta

Nogle gange

Nogle gange, udvælgelse af de bedste heste, især de tre bedste vindere, er vanskelig. Hvis dine betting evner ikke er finpudset endnu, kan du finde det virkelig udfordrende at bestemme deres pladser. Men bare rolig, du kan stadig placere din indsats og sikre dig at vinde, selv om de tre heste, som du har valgt kom i forskellig rækkefølge. Hvad er hemmeligheden? Prøve at placere en trifecta box. Her er nogle retningslinjer for at lade dig forstå, hvordan en trifecta kasse virker:

 • Intelligent gætte de tre bedste heste i spillet. Du er nødt til at afgøre, hvem er de mulige top tre vindere. Du kan gøre dette ved at stole på dit instinkt. Man kan også henvise til resultaterne af de tidligere spil. Eller du kan bede dine kolleger for nogle tips.

  Sådan kasse et trifecta. Intelligent gætte de tre bedste heste i spillet.
  Sådan kasse et trifecta. Intelligent gætte de tre bedste heste i spillet.

  Når du har foretaget dine valg, skal du beslutte, om din indsats. Tænk på de penge, du ønsker at gamble. Forstå, at spillet har seks vindende kombinationer. Så hvis du placerer en indsats for en simpel trifecta boks, er du faktisk sætte på seks spil. Hvis du wager er 5€ dit væddemål er 10€.

 • Korrekt placere din indsats. Leder direkte til væddemål vinduet. Sig noget som dette: "Jeg vil gerne placere en trifecta boks, 5€ på heste A, B og C." Selvfølgelig har du til at erstatte dine faktiske picks for A, B og C. Det er klart navngive dine foretrukne heste. Glem ikke at specificere løbet og banen.
 • Se den aktuelle race. Have det sjovt ved hepper på dine valgte heste. Når løbet er overstået, dobbelt-tjekke, om dine heste gjorde det til de tre bedste steder. Du kan samle dine gevinster (eller indtjening), hvis de gjorde. Det er ligegyldigt, om det vindende for ikke er det samme med din faktiske indsats.
 • Fortsætte med at teste dit held. Efter markedsføringen af et simpelt trifecta boks, kan du overveje at have en anden satsning. Denne gang kan du gå til en eksotisk trifecta boks. Du kan sætte i straks på den kommende race. Denne satsning kræver, at du vælge fire heste. Igen, kan du fortsætte til væddemål vinduet. Placer din indsats ved at sige: ". Jeg vil gerne prøve en trifecta boks, på heste A, B, C og D, 5€"

  Sørge for, at du klart har identificeret dine top favoritter. En eksotisk trifecta box øger dine tidligere vinderkombinationer med fire gange. I stedet for at betale 10€ din indsats er nu 40€. I mellemtiden din mulige vindende kombination går op til 48. Du behøver kun tre af dine fire heste for at komme i top tre steder. Kræv din indtjening, hvis din har satset succes.

  Du kan øge antallet af heste i din trifecta boks. Men din indsats stiger eksponentielt hver gang en anden hest er inkluderet. Så hvis du skulle betale 40€ for fire heste, den satsning for fem heste er 90€, for seks, er det 180€, og for syv, er det 315€. En række spor også tillade et bet på 5€ per kasse trods 5€ minimum. Hvis du ønsker at overveje en trifecta boks for en 5€ bet, er væddemål omkostninger på 5€ for tre heste, 20€ for fire heste, 45€ for fem heste, 90€ for seks heste og 160€ for syv heste .


Korrekt placere din indsats. Se den aktuelle race.
Korrekt placere din indsats. Se den aktuelle race.

Så, hvor meget er du villig til at vædde?