E2y

Sådan kattebakken træne din kanin

Kaniner er lodne små væsener

Kaniner er lodne små væsener, der er sådan en glæde at holde, kæle og lege med. Du kan få tabt i det sjove ved at elske din lodne lille ven. Men på trods af at være nuttet, lodne, elskelige, intelligent og krammemaskot, er kaniner meget sarte dyr. Trods det billede, som de lodne små kaniner viser, er de ikke alle sjov og glæde.

Her er et godt eksempel på

Her er et godt eksempel på, hvordan delikate de er - hvis du bruger den forkerte produkt som strøelse, kan kaniner udvikle lungebetændelse. Dette skyldes det faktum, at kaniner har delikat øvre luftveje. Hvis du virkelig elsker dit kæledyr kanin så meget, du sikkert ville ikke have noget imod at gå den ekstra mil i at holde dem rene og sunde. For at holde dem glade og sunde, her er nogle tips om hvordan man kattebakken træne din kanin.

  • Hug, se og lytte. Du ved godt, at du bare ikke kan tage det søde lodne dyr af dine hænder, og du ønsker du kunne omfavne dem hele dagen lang. Men du er nødt til at tage lidt tid ud til at forberede sig på at uddanne dem til at bruge kattebakken. Et af de mere vigtige emner for at få i denne bestræbelse er i kattebakken selv. Det bør være af den rigtige størrelse. Hvis det er for stort, kan kaninen finder det for overvældende. Hvis den er for lille, kan kaninen nemt vælte det ned. Og det betyder rengøring efter dem. Et andet vigtigt punkt at have er den faktiske kuld hvor kaninen vil sætte ekskrementer på. Du bør holde sig til ét materiale, så dyret vil være bekendt med det og brugen af ​​det.
  • Placering er nøglen. Du begynder denne opgave ved at vælge en god plet på gulvet. Det er ideelt, at kaninen er allerede bekendt med stedet, så det ikke bliver akavet eller kræsen. Anbring forsigtigt kattebakken i et område nær kaninen.
  • Belønne kanin. For at hjælpe kanin blive fortrolig med kattebakken du nødt til at belønne det. Put hø inde i kattebakken. Dette vil hurtigt tiltrække sig opmærksomhed fra dit kæledyr. Og det vil gøre kattebakken et vigtigt sted at huske. Og det er alt sammen fordi de tænker på høet i kattebakken. Kaniner elsker at gnaske på hø.
  • Bait and switch. Her kommer den svære del af processen. Så snart dit kæledyr kanin skaber en vis pyt i et område uden for kattebakken gribe muligheden for at trække den særlige trick. Opsug pyt gør brug af væv eller andre porøse materialer. Derefter placeres den gennemvædede væv inde i kattebakken. Tag nu din kanin. Sæt den lille ting inde i kattebakken. Det er vigtigt, at du gør det lugter gennemblødt væv. Så kan du give kanin en kommando rækkefølge som, "Do wee-wee (så sige din kanin navn)." Efter at lade din kanin vandre omkring.
  • Agn og switch to. Dette svarer til det første trin. Men i stedet for vandpytter, samle dig op afføring og sætte det i kattebakken. Giv en anden kommando ordre igen. Og ligesom det forrige trin, lad kanin vandre.
  • Skabning af vane, en kanin. Hold gentage agn og skifte hverdagen eller indtil dit kæledyr kanin begynder at bruge kattebakken.


Sådan kattebakken træne din kanin. Placering er nøglen.
Sådan kattebakken træne din kanin. Placering er nøglen.

Med din kanin nu uddannet til at bruge kattebakken, det kan nu være ren og sund. Denne gode sundhedsattest tillader kanin til at leve længere, og det betyder flere sjove øjeblikke sammen.