E2y

Sådan køber akvariet bubblers

Akvarier sætte en fysisk grænse for en fisk miljø, herunder begrænsningen af ​​iltforsyning i især de små tanke. Det kræves derfor, at hver enkelt være udstyret med akvarium bubblers, der hjælper fiskene ånde lettere, når installeret inde akvarier. Ellers er du nødt til at erstatte dens indhold hverdagen med frisk vand. De kommer i alle former og størrelser og er bekvemt lavet af plastik eller keramik. Ikke alene akvarium bubblers letter iltfrigivelsen, de tjener også som stor øvelse og underholdning for dit kæledyr fisk og gøre deres skalaer synes sundere og mere levende. Følg nedenstående trin for at vide, hvordan man kan gå om at købe en til din egen.

  1. Overveje størrelsen af akvariet. Akvariet bubbler bør ikke besætte det meste af pladsen inde i tanken. Nogle fisk ejere placere bubblers blot et par centimeter over tanken og bragt lav nok til at røre vandoverfladen, for tanken at forblive rummelige for ikke at forstyrre området svømning af fisken. Størrelsen af ​​fisken også kommandoer haster. Uden en absorptionskolbe, kan en stor fisk kun vare en time før det dør. Du vil måske overveje at installere en canister filter samt at hjælpe med at holde den fri for urenheder.
  2. Bubble størrelse. Selv om det er sund motion og sjovt at se på, ikke alle fisk elsker at lege rundt og svømme på tværs af store og hård bobler. Nogle fisk er bange for bubblers og undgå det helt, reducerer området svømning betydeligt. Det er funktionelt uvæsentligt for absorptionskolben stadig vil tjene sit formål, men du måske ønsker at overveje at købe en, der er mindre og producerer finere bobler på tidsintervaller, så for ikke at indeholde dine fisk i en stram stedet.
  3. Vælg et attraktivt design. Når du har fået alle de tidligere krav sorteres ud, kan du nu hovedet til din lokale dyrehandel og kigge efter et akvarium bubbler som opfylder akvariet betingelser du har afgjort på forhånd. Valgene er grænseløs. Du kan endda sætte et tema til dit akvarium for at fuldt tilpasse sit udseende og gøre din fisk tank oplevelse mere interessant for jer begge. De mest populære er Lost Tropical Island eller Sunken piratskib tema, der kommer med fuldautomatiske animationer lavet af keramiske forme. Nogle blot vælge enkle designs, da de er meget mere overskueligt at rengøre og udskifte.
  4. Spørg efter medfølgende tilbehør. Dit akvarium bubbler vil ikke arbejde på egen hånd. Spørg den lokale dyrehandel ejeren til at give dig det komplette sæt af ventiler, luft-pumper, flyselskab slanger og alle nødvendige forsyninger til at opretholde en velfungerende akvarium tank. Absorptionskolben koster kun omkring 10€ og du kalder har alle de tilbehør under 40€.

Selvom bubblers stærkt anbefales

Sådan køber akvariet bubblers. Overveje størrelsen af akvariet.
Sådan køber akvariet bubblers. Overveje størrelsen af akvariet.

Selvom bubblers stærkt anbefales, kan nogle saltvand tanke eller store nok akvarier komme væk uden at installere en, hvis de har en stærk canister filter, der skyder vand og ilt bobler i det fyldte tanken kontinuerligt. Din lokale kæledyr levering butik er sikker på at have alle akvarium leverer dækket, men du måske ønsker at tjekke online for mulige alternativer. Prøv følgende online butikker: Marine depot , Aquatic depot og fisk .