E2y

Sådan køber blomsten pige kjoler

Hvis du har besluttet at have en blomst pige i dit bryllup, skal du vælge en kjole til hende at bære. Her er nogle tips om at købe en stor blomst pige kjole til din Littlest brude ledsager.

Sådan køber blomsten pige kjoler. Hvem henter den kjole?
Sådan køber blomsten pige kjoler. Hvem henter den kjole?

  1. Hvem henter den kjole? Traditionelt bruden-til-være vælger blomsten piges kjole, ligesom hun henter de Brudepigernes kjoler. Men i nogle tilfælde kan bruden spørge blomsten pigens mor at vælge en passende kjole, inden begrænsninger (såsom farve eller længde).
  2. Hvem betaler for blomst pige kjole? Normalt forældre blomsten pige er ansvarlig for at købe kjolen, selvom du sikkert kan tilbyde at hjælpe dem med at købe, hvis du er så tilbøjelige.
  3. Hvad skal du kigge efter, når du vælger en blomst pige kjole? Selvfølgelig, du ønsker hende til at koordinere med resten af ​​partiet bryllup, men har hun ikke til at matche de brudepiger. Hvid er en klassisk farve til blomsten pige kjoler, blomsten pige er den ene person end bruden, for hvem hvid betragtes som en god farve på bryllupsdagen. Hvis du vælger hvid for blomsten pige, overveje accenter i en farve, der passer til dine andre ledsagere kjoler. For eksempel kan hun bære en hvid kjole med en farvet skærf, sko eller forklæde.
  4. Moderne brude vælger større variation i påklædning for deres blomster piger. For eksempel kan en blomstret eller pastel sundress eller festkjole være en stor markering, der ikke kun vil se sød, men kan bæres igen. Hvis du har en mere afslappet eller strand bryllup, disse er specielt gode muligheder.
  5. Hold komfort i tankerne. Undgå kløende stof eller trimme for din blomst pige, du vil ikke have hende vrikke og skrabe sig vej ned ad kirkegulvet før dig. Har din blomst pige hader kjoler? Overvej en strømmende par formelle bukser med en silkeblød bluse i stedet. Mens du vil have hende tøj til at passe ånden i bryllupsfest, du også vil have hende til at være komfortable og glad.
  6. Hvor er de bedste steder at købe blomsten pige kjoler? De fleste brude butikker vil bære en fuld udvælgelse sammen med de brudepiger 'kjoler. Du kan også se til online formelle slid butikker, hvis du foretrækker at bestille noget. Men du behøver ikke at gå til en brude butik for at finde fantastiske blomst pige kjoler, mange stormagasiner og butikker bære et bredt udvalg af pigernes kjoler, der passer til denne lejlighed. Endnu bedre, disse muligheder er normalt billigere end dem, der findes i specialbutikker.
  7. Hvad der præcist er den rolle af blomsten pige? En blomst pige er medlem af partiet Brudesuite, generelt hun er mellem fire og otte år gamle. Den blomst pige går ned ad kirkegulvet, før eller efter brudepiger, ofte hun spreder blomsterblade som hun går.