E2y

Sådan køber brudekjoler

Tillykke med dit engagement

Tillykke med dit engagement! Nu, hvad der skal bære? Med så mange stilarter at vælge imellem, at vælge den perfekte brudekjole kan være tasking. Her er nogle tips til at give dig den bedst mulige oplevelse og for at spare dig tid og penge.

 1. Sæt et budget. Dette er prioritet nummer et, før udkig efter en kjole. Kjoler kan variere fra 75€ til 3740€ og højere. At vide, hvad du virkelig kan tillade sig, og holde sig til det vil gøre det lettere for dig. Lad brude konsulenter på de butikker, du besøger kender dit budget, så de ikke forsøger at gå overbord.
 2. Tillad masser af tid. Begynd på udkig efter en kjole omkring otte måneder før brylluppet til en særlig rækkefølge designer kjole. Efter afregning på en kjole, planlægge 4-6 måneder for den kjole at ankomme og få ændringer.
 3. Bliv inspireret. Prøv at få en generel idé om den stil, du ønsker. Se online, i magasiner og tale med dine venner. Wedding-specifikke hjemmesider, såsom The Knot, har hele sektioner dedikeret til at købe en kjole. De har også message boards med billeder af real-life brude, som du kan tale med og lære om deres erfaringer fra.
 4. Hvor kan man købe. Uddan dig selv, før du foretager denne afgørelse. Find et velrenommeret forhandler og bruge sund fornuft. Du kan købe kjoler på internettet, gennem fuld-service-saloner, sending butikker, brude pakhuse og meget mere. Du vil sandsynligvis finde bedre service fra små butikker i løbet af brude lagre.
 5. Prøv på flere stilarter. Medbring billeder med dig og prøve flere forskellige stilarter. Du kan opleve, at spaghetti-strop stil du troede du ville bare ikke arbejde for dig og stropløs stil du aldrig troede, du kunne bære gør du ser fantastisk! Hvis en sælger bringer dig en stil, du ikke har prøvet, gør det ikke ondt i det mindste se, hvordan det falder på dig. Du kan blive overrasket!
 6. Medbring en betroet ven. Uanset om det er din bedste ven eller din mor, tage en ven for ærlige meninger og hjælp. Salg folk arbejder typisk på provision og ønsker at sælge, så du har brug for nogen, du kan stole på. Bringe et kamera sammen, så du kan få billeder til at gennemgå, før du foretager en endelig beslutning.
 7. Accessorize Glem ikke at overveje disse must-have væsentlige.:
  • Veil. Overvej din kjole, bryllup frisure og ansigtsform.
  • Sko. Finde komfortable sko med en hæl længde, du kan bære hele dagen. Bryde dem i før brylluppet ved at bære rundt i huset et par gange. Bringe dem med dig for fittings, så din kjole falder på det rigtige længde.
  • Smykker. Keep it simple, elegante og ikke overvældende. Holde fokus på, at utrolige kjole!
  • Undertøj. Du kan købe disse på brude butik eller på et stormagasin. Sørg for, at de er komfortable og bære dem til dine fittings.
 8. Afsluttende trin. Få fuld åbenhed om den pris, herunder omkostninger til ændringer. Du bliver nødt til at underskrive en kontrakt / faktura med aftalte vilkår, bør omfatte leveringsdato og at kjolen vil ankomme ubeskadiget. Betal med kreditkort for din indbetaling. Dette beskytter dig, hvis den kjole ankommer beskadiget eller ej, ved den aftalte leveringsdato. Hold din faktura, og alle kvitteringer i det tilfælde du løber ind i problemer.

Sådan køber brudekjoler. Tillad masser af tid.
Sådan køber brudekjoler. Tillad masser af tid.

Vigtigst er det, have det sjovt med dette én gang i en lifetime oplevelse!