E2y

Sådan køber due forsyninger

Duer har været længe klassificeret som skadedyr fugle

Duer har været længe klassificeret som skadedyr fugle. Men duer også vellidte kvaliteter, som er i modsætning til alle andre fugle. Duer er fremragende kæledyr kendt for deres målsøgende instinkter. De vil vende tilbage til dit hjem, selvom du slipper dem fra et sted væk fra dit hjem. Alle duer, uanset deres race, har visse behov, som vi er nødt til at levere.

Sådan køber due forsyninger. Shelter.
Sådan køber due forsyninger. Shelter.

Her er tips i at købe Pigeon Supplies:

  • Shelter. Ligesom alle andre dyr, har brug for duer husly for sikkerhed. Coops gøre et godt sted at holde din due, og kan købes i dyrehandlere eller bygget ved hjælp af et kit. Duer brug for så meget luftstrøm som muligt gennem loftet. Jo mere luftstrøm, jo ​​sundere fuglene er. Dens husly bør heller ikke være overfyldt. Normalt er tre sider lukket og en åben side. Siddepinde bør også være en del af huset i dit pigeon. Hvis du har andre kæledyr som katte og hunde, skal du sørge for at holde dem væk.

Duer har været længe klassificeret som skadedyr fugle. Feeds.
Duer har været længe klassificeret som skadedyr fugle. Feeds.

  • Feeds. Du skal fodre din due på en regelmæssig basis. En ordentlig due foder anbefales. De spiser korn-baserede fødevarer som ris, byg og popcorn. Disse grundlæggende feeds frit kan købes i Bilka eller dyrehandel. Sørg for, at du ikke koge noget af mad til din due. Det bør altid gives i rå form. Fuglene har brug for en blandet korn servering med en grundlæggende 12-15% protein. Under due ynglesæsonen kan givent protein andel forhøjes til 18-20%, for de unge til at vokse godt og udvikle fjer hurtigt. En masse steder har foder leverandører, der har perfektioneret forskellige blandinger til dine duer. Mange mennesker anbefaler, at du drage fordel af det foder leverandørens ekspertise og købe fra dem snarere end at forsøge at blande din egen ratio, især i begyndelsen af ​​din due avl. Du kan også finde gode due pellets i markedet. Disse pellets består af korn.

  • Vand. En due skal drikke vand hver dag. Vandet, bør naturligvis altid være rene. En due drinks lige efter at have spist, og det tager en anden drik omkring 30-60 minutter efter den første. Der er mange vanding udstyr til rådighed på markedet. Hvis du kun har et par duer i din coop, en god investering er tyngdekraften fodret vand springvand, som kan groft holde en gallon eller 3,6 L. Du skal bare udfylde springvand og vend det i hans holderen. Det har huller skåret ind i det, der tillader duer til at drikke. Duer drikker på en anden måde end kyllinger. En due suger vand op, mens en kylling drikker vand ved at dyppe deres næb i vand, så vand at ophobe sig i deres næb, og derefter løfte deres hoveder for at lade vandet løbe ned deres hals. Vand bør altid skiftes hver dag eller så ofte som muligt. Hvis det bliver snavset, skal du ændre den så hurtigt som muligt, fordi det kan forårsage sygdom hos dine duer.
  • Nesting. Duer bør have en kop-formet område at reden i. Det vil hjælpe med at holde æggene ruller ud. Køb nogle plastik skåle specielt lavet med lufthuller i bunden. Hvis du vil, kan du også købe nogle puder til at tilføje pude til fuglens reden.