E2y

Sådan køber en miniature hest sadel

Sadler, mere populært kaldet en rytterstatue sadlen, hjælpe både hesten og rytteren gøre en behagelig oplevelse ud af en rejse, forudsat at de er både perfekt monteret. At købe en miniature hest sadlen vil ikke være en simpel grab-and-go tur til butikken. Det er mest praktisk at bringe barnet samt hesten som sadlen skal fastgøres for at sikre en fejlfri pasform.

1.. Tag målinger af hest eller pony. Kan gøre målingen med butiksejeren eller har numrene klar før de går til butikken. Først måle pony højde ved at begynde på sit manken (den mærkbare højderyg nær slutningen af ​​manke området, der tiltræder sin nakke og ryg), som udgangspunkt ned til sin forreste hov. Mål igen længden af ​​sadlen på hestens ryg startende fra manke til sin kryds (den fremtrædende Gump lige mellem halen og lænd). Disse vil fungere som din tilnærmer til at hjælpe med at indsnævre valg om størrelse.

Sådan køber en miniature hest sadel. Tag målinger af hest eller pony.
Sådan køber en miniature hest sadel. Tag målinger af hest eller pony.

2.. Formål og størrelse af rytteren. Beslut til hvilket formål, du vil bruge sadlen. Nogle er specielt lavet til dekoration formål og er derfor uforenelig til brug med et levende dyr, og vil ikke være i stand til at give ordentlig støtte til rytteren. Settle dette på forhånd for at undgå fejlkommunikation i bestilling og ender med at spilde penge. Bring rytteren til butikken til at hjælpe med dimensionering.

3.. Gå til en lokal tack butik. Diskuter med virksomheden ejeren om det produkt, du ønsker, og detaljerne, du er på udkig efter. Det er nyttigt at du taler med en professionel om hestesaddel, som du måske blive overvældet af de forskellige former for sadler (Den engelske sadel og "Stock" sadel er de to store klasser). Vis de målinger, du tog, så du kan gives de øverste optioner baseret på de givne oplysninger, og hvad de ved virker bedst. Du kan vælge mellem sandt læder og syntetisk læder, hver har sine egne forudsætninger. Også give højden og vægten af ​​rytteren til gage passende sæde størrelse, hvis de er ikke til stede under købet. Valg vil ikke blot være et spørgsmål om at vælge den ene, som de fleste appellerer til dine æstetiske tilhørsforhold, men snarere en omhyggelig kursus for at finde den rigtige størrelse til hesten samt hensigten rytter.

Her er et par online tack butikker, der tilbyder et godt udvalg af miniature hest sadler til rimelige priser.

Formål og størrelse af rytteren. Gå til en lokal tack butik.
Formål og størrelse af rytteren. Gå til en lokal tack butik.

  • Nikkis Pony Express nikkisponyexpress.net sælger nye og brugte hest sadler i god stand. Alle størrelser til rådighed.
  • Horse Tack Supply horsetacksupply.com tilbyder helt nye hest sadler til nedsatte priser fra 90€ til 115€.
  • TT Mini Horse Supplies ttminihorse.com er lidt dyrere, men de har en større samling, hvorfra du kan finde, hvad du har brug for.
  • Buford Saddle bufordsaddle.com selv tilbyder dig en indkøbsguide, før du tager et kig på deres kvalitetsprodukter.

4.. Monter sadlen. Ideelt set bør du passe sadlen, før du færdiggør dit køb. Købe din sadel fra en lokal butik giver dig mulighed for øjeblikkeligt at gøre dette, men shopping online kan skabe problemer, når du ikke får den rigtige størrelse.

At få den rigtige målinger er en afgørende smule i at købe dit miniature hest sadlen. Du kan ikke have en normal størrelse hest sadel monteret på en lille hest, fordi det vil være for tunge for den. Omsorg for trivsel på din pony indebærer at få forsyninger passende for dets størrelse.