E2y

Sådan køber et akvarium sump pumpe

Ved hjælp af en sump pumpe i dit akvarium har flere fordele

Ved hjælp af en sump pumpe i dit akvarium har flere fordele. Sumpen øger din tank vand volumen og hjælper med at undgå ophobning af forurenende stoffer samt sænke vandtemperaturen i tanken, og skjule grimme, men nødvendige udstyr. Kendskab til disse fordele sandsynligvis førte dig til beslutningen om at købe en sump pumpe. Du er heldig, fordi de tips nedenfor vil hjælpe dig på hvordan man kan købe et akvarium sump pumpe.

Sådan køber et akvarium sump pumpe. Det er generelt foreslået, at sumpen lydstyrke dit akvarium pumpebrønd skal kunne håndtere skal være den størst mulige volumen ergo jo større jo bedre.
Sådan køber et akvarium sump pumpe. Det er generelt foreslået, at sumpen lydstyrke dit akvarium pumpebrønd skal kunne håndtere skal være den størst mulige volumen ergo jo større jo bedre.

  1. Det er generelt foreslået, at sumpen lydstyrke dit akvarium pumpebrønd skal kunne håndtere skal være den størst mulige volumen ergo jo større jo bedre. Men for dem, der er på et budget eller simpelthen på grund af størrelsen af ​​fisk tank vis-a-vis sump pumpe, kan dette ikke være en praktisk ting at gøre. For at få den helt rigtige størrelse, måle område, hvor du vil placere sumpen pumpe og andet udstyr, der vil gå med det, før du køber sumpen pumpe til dig akvarium. Også tage hensyn til vandmængde din tank holder som der er sumpe til rådighed for 14, 35, osv. gallon tanke.
  2. Vælg en sump, der kan modtage drænvand fra din tank når pumperne er slukket. Fyld bundkarret med tilstrækkeligt vand for at undgå støj, bobler og andre problemer.
  3. Overvej dimensioner eller form af sump pumpe, før du foretager et køb. Selvom formen ikke er en kritisk overvejelse i dit køb, er det en god ting at overveje. I picking formen af ​​sumpen, så sørg for afløbet fra tanken til sumpen er placeret væk fra hvor vandet er fjernet fra din sump og returneres til din tank for at sikre, at du maksimerer vandudskiftning og forhindre bobler fra formning. Formen af ​​sumpen må maksimere den tilgængelige plads og sameksistere med anden tank udstyr.
  4. Pick materiale ud af hvilken sumpen er lavet. Valget af materiale er virkelig en budgetmæssig betragtning. Der er dyre skræddersyede acryl sumpe og 5€ plastik nedløbsbrønde. Nogle advarsler dog på visse materialer er i orden. Hvis du forsøger at spare penge ved at købe en plastik sump sørg for at det er lavet af gode kunststof. Akryl sumpe men dyrere er stor på grund af deres udseende, holdbarhed og være nemt at ændre. Mindre standard glas akvarier er også godt, men der kan være boring involveret, som kan knække glasset i hænderne på en ufaglært driller.
  5. Kig på dine tilgængelige muligheder først, før du foretager en endelig køb. Kig på de mange muligheder i din lokale dyrehandler eller gå online. Sammenlign priser.
  6. Prøv sumpen pumpen, før du køber den. Spørg efter personalets hjælp. Hvis det er muligt, så lad dem prøve det på en tank med samme volumen som den, du har derhjemme. Dette er den bedste måde at se, om sumpen virker, og for at vide, ved demonstration,. Den rigtige måde at samle sump pumpe, når du kommer hjem

Der har du det: nemme tips om, hvordan du køber et akvarium sump pumpe. Held og lykke i jagten på den perfekte sump pumpe der passer til dine behov og budget!