E2y

Sådan køber et kæledyr python

Det er faktisk ret nemt at købe et kæledyr python

Det er faktisk ret nemt at købe et kæledyr python, fordi det er en eksotisk dyr, mange opdrættere genkender som ikke-farlige. Kvælerslanger er ikke kendt for at være giftige. Dog kan de stadig opfører sig aggressivt. Vælger at have dette som kæledyr kræver en masse engagement som at tage sig af det skal være meget hands-on.

Sådan køber et kæledyr python. Gøre din egen forskning og studier først, før overvejer at få en python som kæledyr.
Sådan køber et kæledyr python. Gøre din egen forskning og studier først, før overvejer at få en python som kæledyr.

Nedenfor er blot nogle af de ting, du skal huske, hvis du gerne vil købe et kæledyr python:

  1. Gøre din egen forskning og studier først, før overvejer at få en python som kæledyr. Kvælerslanger kommer i forskellige typer, og hver type er meget anderledes. Du er nødt til at blive besluttet, hvilken type du gerne vil tage med hjem. Du bør også gøre dig bekendt med deres adfærd, da selvom kvælerslanger er kendt for at være meget almindeligt lavet i kæledyr, avl en i fangenskab har stadig farlige elementer til det. I din beslutning. Faktor i det faktum, at du måske eller måske ikke være for faglært eller erfaren til at håndtere et kæledyr python
  2. Kvælerslanger vokser sædvanligvis virkelig store, omkring 25 meter. Det betyder, at det vil tage op plads, når det er nødvendigt. Hvis du gerne vil have dem som kæledyr, så sørg for din have nok plads til dem, og bliver nødt til at kæmpe med vedligeholdelse. Spørg dig selv, hvis du er klar til at håndtere en sådan ansvar. Opmål dit område og se, hvor dette python kan bedst passer ind i dit hjem.
  3. Find ud af, om python har nogen specifikke behov. De normalt er meget følsom overfor temperaturen og andre miljøfaktorer. Du er nødt til at kontrollere, om dit hjem er klar til dette.
  4. Når du er meget sikker og forberedt på dit valg at have kvælerslanger til kæledyr, kan du kigge efter en sælger. De fleste dyrehandlere kan kende nogen, der avler slanger. Hvis din lokale dyrehandel ikke kan lave en anbefaling, kan du tjekke på Craigslist og smalle de valg ned til din stat eller din by. Du kan også tjekke med alle online-markedet for krybdyr dyr. Der er en enorm fordel for dette, fordi valget er meget varieret.
  5. Du kan også kigge i specialiserede krybdyr butikker for et kæledyr python. Disse butikker er sjældne, men der er nogle kolossal fordel til dette. I modsætning til en lokal dyrehandel, er specialitet butik personale meget informeret. De virkelig ved, hvad de har med at gøre og er meget vidende med kvælerslanger. Så kan du søge deres hjælp, når det kommer til at tage sig af din python kæledyr.
  6. Det er normalt bedre at kigge efter en python, der tidligere har været bundet eller kommer fra en anden ejer. Dette tyder på, at slangerne er mindst allerede justeret til menneskelig interaktion. Sammenlignet med vilde og utæmmede kvælerslanger, bør de være mindre temperamentsfuld. Det er også godt at købe kvælerslanger, der tidligere ejede, da prisen er mest sandsynligt billigere, da ejeren er mere end sandsynligt bare villig til at slippe af med det.