E2y

Sådan køber kæledyr medicin

Vi ville gøre noget for vores kæledyr. Men de sikkert kan være dyrt til tider! Gem et par dollars, næste gang dit kæledyr har brug for ekstra pleje ved at købe dit kæledyr medicin væk fra din dyrlæge kontor. Her er hvordan du kan købe din egen kæledyr medicin uden at skulle beskæftige sig med jacked op priser.

Trin 1

Ring 1-800-pet-meds. Den nemmeste måde at købe kæledyr meds er at ringe 1-800-PET meds. Du kan få den medicin, som din dyrlæge ville ordinere for dit kæledyr til en brøkdel af de omkostninger, din dyrlæge vil opkræve. Du har måske set dette selskab reklamere for sine tjenesteydelser på tv så godt. Forvisset om, at de har fået et godt ry og sælge kvalitetsprodukter kæledyr medicin. Har et kreditkort handy og du vil modtage dit kæledyr medicin inden for et par dage eller bestilling.

Trin 2

Sådan køber kæledyr medicin. Ring 1-800-pet-meds.
Sådan køber kæledyr medicin. Ring 1-800-pet-meds.

Se online. Der er tusindvis af forretninger online, der sælger kæledyr medicin. Køb din hunds piller fra en hjemmeside ved først at gøre en hurtig søgning efter 'kæledyr medicin'. Sammenlign et par forskellige hjemmesider for at se, hvem der tilbyder den bedste pris. Husk at tage skibsfart omkostninger og forsendelse tid til at overveje, når du køber dit kæledyr medicin online. Nogle hjemmesider kan synes at tilbyde et godt tilbud på kæledyr meds, men det kan vise sig, at du betaler mere, end du havde forventet. Være en bevidst kæledyr with shopper ved at gøre din forskning først. Her er et par steder at prøve i din søgen efter kæledyr medicin online:

http://www.petdrugs.com/

http://www.petpharmacare.com/

http://www.discountpetmedicines.com/

Trin 1. Se online.
Trin 1. Se online.

http://www.entirelypets.com/

Trin 3

Tjek din lokale dyrehandlere. En masse af de grundlæggende kæledyr medicin kan købes i din lokale dyrehandel. Hvis du kæler har lopper og har brug for en loppe vask eller pille behandling, kig på dyrehandlere og endda store kasse butikker som Wal-Mart. Samt, kan ting som hårboller og udgydelse ofte styres med kæledyr medicin købt på din lokale dyrehandel. Bare husk på, at styrken af ​​disse medikamenter ikke kan være lige så stærk som den medicin din dyrlæge kan give. Spørg om dosering før valget af store-købte kæledyr meds.


Før du giver dit kæledyr medicin, skal du sørge for at rådføre sig med din dyrlæge. Læs ingredienser på etiketten og gøre nogle forskning for at se, om medicinen har nogen skadelige bivirkninger. Samt, behandle eventuelle allergier eller særlige behov, at dit kæledyr kan have før du køber medicin. Kom en hel del om kæledyr meds er ikke det værd, hvis de medikamenter føre til flere problemer. Forkæl dit kæledyr som familiemedlem, at det er, og sikre, at de kæledyr medicin, du køber er egnet og sundt for dit kæledyr.