E2y

Sådan køber kanin bure

At købe en kanin bur er en meget nem proces

At købe en kanin bur er en meget nem proces. Der er dog mange ting at overveje, når du gør det. Nedenfor er de nemme trin til at følge for at vælge og købe din kanin bur.

Sådan køber kanin bure. Størrelsen af din kanin.
Sådan køber kanin bure. Størrelsen af din kanin.

  1. Størrelsen af din kanin: Dette er den mest vigtige ting at overveje. Du vil altid ønsker at sikre, at du vælger et bur, der er stort nok til, at når din kanin strækker sig ud på sin side, det har rigelig plads nok til at gøre det. Hvis du bare får en kanin og ikke kender den nøjagtige størrelse, er det bedst at undersøge racen og du vil altid kunne finde vægte. Størrelsen af ​​buret kan bestemmes derefter.
  2. Den bedste bur stil: Cage stil er baseret på præference hovedsagelig. En funktion, der er bedst at kigge efter, er en, der har en faldende pande. Dette vil gøre forholdene i buret mere sanitære for din kanin, og vil gøre det nemmere for dig at rengøre. Cage stilarter også afhænge af, om du vil holde din kanin indendørs eller udendørs. Store træ beskyttede hutches er tilgængelige for eksterne kaniner.
  3. Hvor kan man få et bur: bure af alle de forskellige stilarter kan købes på næsten enhver privatejet eller kæde dyrehandel. De varierer i pris fra 15€ til 150€. Bure kan også købes på en gård levering butik. Det bedste sted at købe dit bur er formentlig på et kanin show. På et show, vil bur forhandlerne kommer og sandsynligvis tilbyde dig de bedste valg og priser. Det er også et godt sted at hente forsyninger som foderautomater, vandflasker og mad, og et godt sted at tale med kanin fagfolk. Tjek de aktiviteter på din lokale amt messeområdet, en kanin show bare kan finde sted i den nærmeste fremtid!

Der er mange muligheder

Der er mange muligheder, når de køber et bur til din kanin. I sidste ende valget kommer ned til din livsstil og din kanin behov. Her er håbet du finde det, du søger, og held og lykke!