E2y

Sådan køber kyllinger

Du bør være meget forsigtige med at købe kyllinger at rejse

Du bør være meget forsigtige med at købe kyllinger at rejse. Ved første blik vil du aldrig vide, om de er sunde eller hvis de er syge. At være vidende i at købe kyllinger er et must, hvis du ikke ønsker at spilde dine penge på syge eller usundt fjerkræ. Hvis du starter hobbyfjerkræ, skal du først vide af de faktorer, der går med det. Indkøb kyllinger er det første skridt i at have din egen flok. Men hvordan kan du vide, at de kyllinger, som du kommer til at købe kommer til at vokse sundt? Denne artikel vil give dig nogle tips til, hvordan du køber kyllinger sådan, at du får dine penge værd. Læs videre.

Sådan køber kyllinger. Gå til din betroede lokal opdrætter.
Sådan køber kyllinger. Gå til din betroede lokal opdrætter.

  • Gå til din betroede lokal opdrætter. Besøg din områdets fjerkræ opdrætter og spørg assistance i at købe kyllinger. Ved at gøre dette, er du sikker på, at ungerne er klækket lokalt og ikke afsendt fra et andet sted. Lokalt udklækkede kyllinger har bedre chancer for at overleve, fordi de allerede er vant til vejret i dit område. Du vil ikke længere finde det meget vanskeligt at hæve dem i forhold til klimaet.
  • Kig efter afslørende tegn at kyllingerne er syge Nogle af disse tegn vil fortælle dig, hvis kyllingerne er usundt eller syg, og at du ikke skal købe dem: en rød eller øm mave indikerer, at kylling er syg, bøjet skæve næb; støjende. kyllinger indikerer stress, en kylling, der ikke reagerer på berøring kan være syg. Der er andre tegn til at se ud til. Hold øjnene åbne.
  • Sørg for, at kyllingerne bliver vaccineret. Spørg opdrætteren, hvis kyllingerne er blevet vaccineret mod sygdomme, der rammer fjerkræ. Pollorum og Mareks sygdom er blot to af dødelige fjerkræsygdomme, som kan dræbe alle kyllinger i flokken, når den ikke vaccineret. Hvis de endnu ikke er vaccineret, få dem vaccineret før at bringe dem hjem.
  • Boksen skal have huller i dem. Når du har valgt de kyllinger, du vil købe, vil opdrætteren stuve dem i en kasse for transport til dit hjem. Sørg for, at boksen har huller, så kyllingerne kan ånde inde og at luft kan gå igennem, så det er ikke for varmt inde i boksen.


Køb af kyllinger fra en lokal opdrætter er bedre end at købe online

Køb af kyllinger fra en lokal opdrætter er bedre end at købe online. Når du har modtaget dem fra sælgeren, du stort set ikke have andet valg end at hæve kyllinger, uanset om de er sunde eller ej. Ved udvælgelsen af ​​kyllinger selv fra en opdrætter, kan du være sikker på, at du køber sunde virksomheder. Nu hvor du ved hvordan man skelner sunde kyllinger, kan du nu begynde at hæve din flok. Sørg for at du fodrer dem ordentligt og regelmæssigt, så de vokse sig store og sunde. Du kan tilberede dem, når de er gamle nok, eller du kan sælge dem, levende eller allerede klædt. Når du har styr på at tage pleje og voksende kyllinger til høns, kan du gøre det til en meget lukrativ forretning venture. Så held og lykke på at hæve disse kyllinger!