E2y

Sådan køber miniature kvæg

De siger, at miniature kvæg er faktisk de økologiske kvæg

De siger, at miniature kvæg er faktisk de økologiske kvæg. Længe siden, kvæget var virkelig så lille som det, vi betragter i dag som miniature. Kun i den seneste århundrede, at kvæg blev gjort større for at besvare de større markedsbehov. I dag er vi tilbage til den oprindelige kvæg størrelse. På trods af den mindre størrelse, er en miniature kvæg stadig i efterspørgslen efter showet, oksekød, opdrætter, lille malker og kæledyr markeder. Det er derfor, der er mange muligheder, når det kommer til at investere i miniature kvæg.

Uanset hvad din grund til at investere er, kan du aldrig springe behovet for at købe miniature kvæg. Må ikke bekymre dig, hvis det er din første gang. Nedenstående trin vil guide dig gennem opkøb:

Sådan køber miniature kvæg. Få flere oplysninger.
Sådan køber miniature kvæg. Få flere oplysninger.

  • Få flere oplysninger. Der er mindst 19 forskellige racer af miniature kvæg. Vælge blandt disse racer kan være virkelig forvirrende, især hvis du ikke kender den bedste race til dine behov. Lær mere om racer 'forskelle, vil deres temperamenter, svagheder og styrker hjælpe dig med at beslutte, hvilken race du skal vælge.
  • Lær, hvad hver miniature kvægrace brug for for at vokse sundt. Selv om de er små, er de stadig nødt plads nok til at bevæge sig rundt.
  • Blandt de mest almindeligt udvalgte racer for begyndere er Highland. Denne miniature race har bedre modstandsdygtighed mod sygdomme. Det har nem og cool temperament også.
  • Kontakt en opdrætter. Husk altid, at opdrætteren afspejler, hvad han har avlet. Det er grunden til at vælge en velanset opdrætter er en del af at vælge de bedste miniature kvæg. Du kan fortælle den mulige adfærd kvæget af opdrætteren personlige og faglige egenskaber. For eksempel, hvis opdrætteren er ren og hygiejnisk forventer hans racer til at være ren og hygiejnisk, også.
  • Du skal dog ikke bare stole på, hvad dine øjne kan se. Kontroller kvalificering af opdrætteren også. Lær hvad der gør ham i stand til at avle de bedste miniature kvæg. Hvis der er en regulering bord i din tilstand, der certificerer opdrættere, så bedre tjekke med dem, hvis opdrætteren, du eyeing på er certificeret.
  • Vælg de specifikke miniature kvæg. Vælg ikke baseret på billeder eller baseret på beskrivelser. Vælg i stedet den perfekte race personligt. Gå til gården og blande sig med potentielle racer. Hvilken en tror du vil være bedst til dine behov?

Tips, når de køber miniature kvæg

Udover at følge ovenstående trin, tager også til efterretning følgende tips:

De siger, at miniature kvæg er faktisk de økologiske kvæg. Blandt de mest almindeligt udvalgte racer for begyndere er Highland.
De siger, at miniature kvæg er faktisk de økologiske kvæg. Blandt de mest almindeligt udvalgte racer for begyndere er Highland.

  • Vælg økologisk. Køb miniature kvæg fra bedrifter certificeret eller registreret som økologisk. Cattles her kan være dyrere, men du vil kun få tilbagevenden af ​​ynglende økologiske dyr i fremtiden.
  • Overveje andre muligheder. Indkøb dyr er kun én af dine muligheder, når de køber miniature kvæg. Faktisk er dyret alternativ den dyreste, koster fra 1500€ til op til 8960€. Embryoner er billigere, prissat til omkring 75€. Men embryoner må kun vælges, hvis du er sikker på at du kan hæve dem godt, indtil de vokser ind i dyr. Indkøb sæd kan være dit valg også. Dette er den billigste løsning, men tager længst tid.

Husk

Husk, at købe den perfekte miniature kvæg er kun begyndelsen. Måske er den letteste fase af alle. Efter køb kvæget, er du nu ansvarlige for denne levende enhed. Uanset hvad dens formål for dig, hellere sørge for at tage sig af det, hvordan en ansvarlig og kærlig ejer ville. Og du vil se alt, hvad du giver til dyret vil blive givet tilbage til dig.