E2y

Sådan køber tørfoder opbevaringsbeholdere

En god tørfoder opbevaringsbeholder er vigtigt at holde hundemad frisk og tør, og at holde det fra insekter som myrer og fluer, samt andre kæledyr i huset. Beholderen skal være forseglet på en sådan måde, at kun voksne kan åbne den for at undgå børn og småbørn i at åbne den og spise, hvad der er indeni. Det er også vigtigt at holde maden tørre på alle tidspunkter for at forhindre vækst af skimmelsvampe og meldug.

Der er flere måder at lagre tørre hundemad

Der er flere måder at lagre tørre hundemad. Hvis du køber tørfoder til hunde i løs vægt, vil det blive solgt til dig i sække eller big plastikposer. Dog kunne holde det på den måde tiltrækker gnavere, der vil tygge igennem sæk eller plastpose og skabe et hul, der i sidste ende vil spilde indholdet. Selv hvis tørfoder er pakket i en sæk eller pose, er det bedst at opbevare det i en forseglet beholder, enten fremstillet af plast, metal eller træ.

Til tørre hundemad beholdere lavet af træ

Til tørre hundemad beholdere lavet af træ, kan du bygge din egen container. En grundlæggende box type træ beholder er nok til at holde ud gnavere, men ikke myrer og termitter. Hvis du vil bruge et træ beholder til tørfoder til hunde, så sørg plastikposen, der holder det er forseglet ordentligt for at holde myrerne. Har træet hærdede første at holde termitter, men male den indvendige del af beholderen med vandbaseret maling for at forhindre termit kur forurener tørre hundemad. Det gode ved at bygge din egen træ tørre hundemad container er, at du kan designe det på en måde, der matcher dit køkken, hvor du gemmer alle fødevarer. Du kan også placere den i andre dele af huset ligesom garagen, hvis hunden bor i et bur uden for huset.

En anden mulighed er at købe en tør hundemad container lavet af hård plast i dyrehandlere og hjem depoter. Der er flere designs for disse containere. Der er tørre hundemad beholdere, der kan indeholde op til mere end 50 pounds, og forsegles lufttæt for at holde insekter og fugt. Der er containere, der har hjul nedenunder, så du nemt kan flytte dem til et andet område af huset. Der er andre, der har dispensere, så du ikke udsætter alle de tørre hundemad til luft, når du tager et par kopper tørre hundemad.

Ved valg tørfoder beholder med en dispenser

Sådan køber tørfoder opbevaringsbeholdere. Der er flere måder at lagre tørre hundemad.
Sådan køber tørfoder opbevaringsbeholdere. Der er flere måder at lagre tørre hundemad.

Når du vælger en tør hundemad beholder med en dispenser, tjek dispenseren omhyggeligt og sørg for at det lukker og forsegler af sig selv, ellers kan luften sive ind og vil ændre teksturen af ​​tørfoder til hunde. Efter et par års slid og ælde, skal du muligvis udskifte din tørre hundemad dispenser da dens bevægelige dele er udsat for skader. Hvis du foretrækker en beholder, der ikke har en dispenser, kan du nødt til at købe en mindre container, hvor du kan placere hundemad for dagen, så du ikke behøver at åbne større container mere end en gang om dagen.