E2y

Sådan køber tropiske fisk

Så er dit akvarium alle sat op og klar til at gå. Nu, at du er klar til at tilføje fisk, her er nogle tips, der vil holde denne hobby sjovt og spændende. Hvorvidt saltvand eller ferskvand, strålende farver og usædvanlige former af tropiske fisk kan være en fascinerende tilføjelse til dit akvarium.

  1. Beslutte, hvilken type eller hvilke typer af fisk, du ønsker. Din lokale dyrehandel, kan ikke altid bære nogle af de mere usædvanlige eller sjældne former for tropiske fisk. Eller, kan du ønsker at starte med voksne mellemstore prøver.

Sådan køber tropiske fisk. Beslutte, hvilken type eller hvilke typer af fisk, du ønsker.
Sådan køber tropiske fisk. Beslutte, hvilken type eller hvilke typer af fisk, du ønsker.

  • Lær om fisken. Tag dig tid til at forske de typer af fisk, du ønsker. Nogle fisk er kan ikke holdes i samme akvarium. Du vil opdage det, før du lægger dem sammen, tro mig. Prøv en søgning på Google eller Yahoo, ved hjælp af navnene på de fisk, der interesserer dig.
  • Identificere kilder til at købe dine fisk. Afhængigt af hvor du bor, kan du blive begrænset til et par almindelige fisk kun tilgængelig på det lokale supermarked. Men nogle samfund har flere specialbutikker fisk butikker. Når du tjekker disse steder, se på hvor sunde deres fisk er. Er der døde fisk flyder rundt? En anden kilde til at overveje - især for sjældne eksemplarer og saltvand fisk - er en online leverandør, såsom Liveaquaria.com . Du vil betale en masse for shipping, men omkostningerne for dine fisk vil sandsynligvis være lavere end hvad du vil betale lokalt.
  • Sørg for at dit akvarium er klar. Før du shoppe for fisk, så sørg for dit akvarium er klar til at gå. Sørg for, at temperaturen er rigtig. Det er bedst at starte med et par billige fisk i et nyt akvarium, hvis der er et problem med din vandkvalitet. Der er testkit til rådighed for at hjælpe vurdere din vandkvalitet. Mange dyrehandlere vil udføre disse tests for dig gratis.
  • Købe fisk lokalt eller online. Igen, hvis dette er en ny akvarium er det bedst at starte med et par små og billige fisk. For online køb, skal du sørge vil være tilgængelig på den dag, hvor pakken ankommer.
  • Akklimatisere dine fisk. Før lade dit nyindkøbte fisk løs i akvariet, posen flyde i tanken for 5-10 minutter at udligne eventuelle forskelle i temperatur. Åbner posen og tilføje en lille mængde af tank vand til posen. Vent fem minutter, og gøre det samme. Gentag dette en eller to gange mere for at udligne ph.
  • Slip fisk i tanken. Hvis det er muligt netto fisken ud af posen og frigivelse i tanken bortskaffelse af vand i posen. Ellers bare tip posen på hovedet og lade fisken svømme ud.
  • Overhold din nye fisk. Hold øje med tegn på stress. Hvis der er andre fisk allerede i akvariet, se for enhver aggressivitet.
  • Intet vil sure dig på akvariet hobby hurtigere end en række skuffelser resulterer i død af din nye fisk. Bare husk at gå langsomt og gøre din forskning, og du vil nyde denne hobby for år.