E2y

Sådan kontrollere enhver akvarium for lækager

Uanset om du lige har købt en ny akvarium eller du forsøger at gendanne en gammel en, skal du først kontrollere, om det utætheder. Dette er en meget vigtig procedure for at forhindre fremtidige skader eller problemer, når man tager sig af dine fisk

Det er de trin, du skal følge for at kontrollere et akvarium for utætheder.

Forbered en god placering

Sådan kontrollere enhver akvarium for lækager. Forbered en god placering.
Sådan kontrollere enhver akvarium for lækager. Forbered en god placering.

Forbered en god placering. Den første ting du skal gøre er at finde et godt sted, hvor du vil foretage din test. En god placering bør have et jævnt og plant underlag. Undgå en placering, der kan nemt blive beskadiget ved udsivning. En god placering er normalt i din terrasse, garage eller indkørsel. Men for de fleste tilfælde, placer det simpelthen i gården.

Sørg for tankens funktionelle stand

Sørg for tankens funktionelle stand. Efter at finde en god stedet for akvariet, bliver du nødt til at få en funktionel stå først, før at sætte den op. En normal stand vil gøre fint. Det skal være i stand til helt understøtte akvarium vægt, når du fylder den op med vand. Efter at have kigget efter en god stand, kan du oprette din tank og begynde at teste det for lækager

Start din indledende test for utætheder

Start din indledende test for utætheder. Når du har oprettet dit akvarium, fylde tanken med en fjerdedel fuld af vand. Efter at gøre, så sørg for, at den udvendige overflade af akvariet er tør, så tanken sidde i mindst en hel dag. Efter en dag eller to, kan du gå tilbage til din tank og kontrollere, om der vanddråber omkring akvariet. Hvis du har fundet nogle utætheder, kan du beslutte, om at udskifte tanken eller reparere den.

Dobbelttjek akvariet

Forbered en god placering. Sørg for tankens funktionelle stand.
Forbered en god placering. Sørg for tankens funktionelle stand.

Dobbelttjek akvariet. Hvis på den anden side, du har fundet nogen lækager i akvariet, kan du ønsker at gøre en dobbelt kontrol på den. Fyld tanken dobbelte af volumen af ​​din oprindelige check. Nu, hvor det er halvt fyldt, lad det sidde igen for en dag eller to. Efter at have ventet i 24 timer eller deromkring, kan du igen kontrollere, om nogle lækager. På dette tidspunkt, hvis du har fundet nogle utætheder kan du beslutte, om at erstatte eller reparere den. Men hvis du stadig fundet nogen lækager, kan du ønsker at fortsætte din check. Forsøge at øge mængden af ​​tanken til omkring tre fjerdedele fuld af vand. Gør det samme procedure, som du gjorde i de første to tests.

Det er skridt på kontrol lækager til akvariet

Det er skridt på kontrol lækager for akvariet. Hvis tanken ikke lække efter dine mange tests, tømmes tanken og du er nu gratis at oprette akvariet og sætte dine fisk der. Husk, at der er øjeblikke, hvor lækager vises efter et par dage, så sørg for at kontrollere tanken grundigt. Selv om denne procedure vil tage meget lang tid, vil det stadig være vigtigt at gøre dette, da langsomt kontrollere akvariet vil give dig en chance for at opdage langsomme utætheder, før du nogensinde sætte det op.