E2y

Sådan kuld tog en kanin: pet bunnies

Få din kanin til at bruge en kattebakke

Når mange mennesker tænker på kæledyr kaniner , de har tendens til at tænke på bunnies bor i hutches i baghaven. Sandheden er imidlertid, at kaniner er meget lykkeligere liv indendørs som en del af din familie. Den gode nyhed er, at kaniner, meget gerne katte, kan trænes til at bruge en kattebakke. Hus uddannelse din kanin kan være forholdsvis enkel, hvis du følger et par enkle trin. Lad os starte intern uddannelse dit kæledyr bunny:

 1. Kaniner, der er blevet steriliseret eller kastreret, er som regel lettere at huset tog end dem, der ikke har været ændret. Voksen bunnies der ikke er blevet steriliseret eller kastreret har en tendens til at markere deres territorium. Ændring dit kæledyr kanin er en af ​​de bedste måder til at fremskynde kuld uddannelse proces. Sterilisering og kastrering har også den fordel at forhindre flere typer af kræft, hvilket øger din bunny forventede levetid.
 2. Alderen på din bunny er vigtig. Voksne kaniner er som regel lettere at huset tog end deres yngre kolleger. Hvis du har en baby eller en ung bunny, er det afgørende, at du er tålmodig og forståelse af fejl under praktikperioden. Det kan tage dem lidt længere tid end ældre kaniner for at få fornemmelsen af ​​at bruge kattebakken, men de vil få der før du ved af det.
 3. Sørg for, at du vælger et bur, der er stort nok til din kanin og alle hans tilbehør. Kaniner skal have plads til at lege, spise, strække ud og bruge deres kattebakke. Hvis du har problemer med at montere en kuld gryde, chancerne er, at buret er for lille.
 4. En lille, plast kuld pan som dem der bruges af katte fungerer perfekt for gækkebreve. Tjek din lokale dyrehandler levering butik for ideer til kuld pander, der er relevante for din kanin og hans beboelse. Kuld pander kommer i mange forskellige størrelser, og der er endda flere pander designet til at passe ind i hjørnet af en kanin bur. Enhver af disse er hensigtsmæssige. Husk, at bunnies bruger en masse tid i deres kattebakker, så kassen skal være stort nok for dem at ligge ned i. Du kan have til at eksperimentere med en eller to forskellige kattebakker af varierende størrelser og højder for at finde en, der virker bedst for din kanin.
 5. Kuldet du bruger, bør være sikkert for din kanin til at indtage. Bunnies lide at gnaske, mens de bruger deres kattebakker, så det er af allerstørste vigtighed, at kuld du vælger være sikkert for dem at spise. Den bedste måde at fylde din bunny s kattebakke er at line det med en smule avis og derefter fylde den med en håndfuld timothy hø. Hay opfylder mange af jeres bunny ernæringsmæssige behov, så du behøver ikke at bekymre dig, hvis han græsser, mens du bruger sin kattebakke. Avisen vil absorbere noget urin, og frisk hø er duftende nok til at dække over lugten af ​​urin, så længe du rengøre boksen regelmæssigt. En pille-baseret kuld som gårsdagens nyheder er også et sikkert valg til din kanins kattebakken. Du bør aldrig bruge cedertræ eller fyrretræ spåner, da de har været kendt for at forårsage alvorlige leverproblemer i kaniner. Sammenklumpning kattegrus er en anden nej-nej, da det kan forårsage problemer, der kan vise sig fatalt for din kanin.
 6. Lad din kanin til at vælge sit badeværelse område i hans bur. Hvis du opdager, at din bunny foretrækker at fjerne i det ene hjørne frem for en anden, så er det stedet, hvor du skal placere kattebakken. Denne enkle retningslinje kan gøre en stor forskel på, hvor hurtigt din bunny begynder at bruge sin kattebakke.
 7. Indespærring og tilsyn er nøglen til huset uddannelse succes. Hold din kanin begrænset til hans bur når du ikke kan overvåge ham, og i et lille øvelse område, når du er til rådighed for at holde øje med ham. Hold en kattebakke i nærheden på alle tidspunkter. At have en kasse lige ved hånden kan gøre hele forskellen i hus uddannelse. Hvis du ser din kanin løfte halen eller hovedet ind i et hjørne, forsigtigt, men fast fortælle ham "nej" og besætning ham mod hans kattebakke. Når din kanin synes at være konsekvent bruge sin kattebakke, kan du langsomt øge det område, hvor han får lov til at løbe frit.
 8. Holde kattebakken ren vil støtte i dit hus uddannelse indsats. Din bunny er mere tilbøjelige til at gå på toilettet uden for kattebakken, hvis hans boks er beskidt. Husk, bunnies lide at tilbringe noget tid græsning og hænge ud i deres kattebakker. Den friskere det er, jo mere tilbøjelig de vil være at tilbringe tid der. Desuden vil regelmæssig rengøring hjælpe til at holde lugte ned til et minimum.
 9. For bunnies, der har en lille svært ved at forstå begrebet intern uddannelse, kan flere kattebakker være svaret. Hvis du følger alle ovenstående trin, og din bunny er stadig problemer med at komme med i programmet, gjorde han brug for lidt mere hjælpe. Tilføj en anden kattebakke eller to til sine omgivelser. Sommetider kaniner bare brug for denne ekstra tip til at hjælpe dem gøre forbindelsen mellem kasse med hø og området badeværelse.
 10. Ændringer i rutine kan få din kanin til at have et tilbageslag i sit hus træning. Ligesom mennesker, kan kaniner blive stresset af store omvæltninger i tilværelsen. Hvis du flytter til et nyt hjem, bringe hjem en anden kæledyr, eller hvis et bur kammerat dør, vil din kanin blive påvirket. Nogle gange din bunny handlinger er den eneste måde han kan udtrykke sin nød. Hvis din kanin har gennemgået eventuelle ændringer i sin normale rutine, og pludselig begynder at gå på toilettet uden for hans boks, være tålmodig. Gå tilbage til begyndelsen og holde ham begrænset til hans bur eller under tæt opsyn i et lille løbegård. Når hans rutine at være forenelig igen, mest sandsynligt, at han vil gå tilbage til at bruge sin kattebakke.
 11. Hvis din kanin ikke har oplevet nogen større ændringer, og han er at have uheld uden for kattebakken, er det tid til en tur til sin dyrlæge. Der er flere sundhedsmæssige problemer, der kan forårsage dit bunny at stoppe med at bruge sin kattebakke, herunder nyresygdom, urinvejsinfektioner, og blæresten. Disse ting kan få din bunny at få et tab af kontrol over sin blære eller tarm. Kun din dyrlæge kan hjælpe, hvis dette er tilfældet for din kanin.

Sådan kuld tog en kanin: pet bunnies. Kaniner, der er blevet steriliseret eller kastreret, er som regel lettere at huset tog end dem, der ikke har været ændret.
Sådan kuld tog en kanin: pet bunnies. Kaniner, der er blevet steriliseret eller kastreret, er som regel lettere at huset tog end dem, der ikke har været ændret.

Med lidt tålmodighed og forståelse, kan de fleste kaniner lære at bruge en kattebakke. Husk, at du kan have et par ulykker eller tilbageslag, men dette er alt sammen en del af læreprocessen. Den tid du investerer i hus uddannelse din bunny vil være indsatsen værd. Snart vil du være i stand til at give din kanin mere frihed omkring huset, og han vil være underholdende dig med sine dumme narrestreger.