E2y

Sådan kuld træne din kanin i en uge

Vidste du

Vidste du, at du kan kuld træne ikke kun katte, men kaniner også? Kaniner naturligt have en tendens til at vælge det ene område til at bruge som deres badeværelse. Med lidt øvelse, kan du få dem til at bruge en kattebakke, hvilket gør det meget lettere at rydde op efter dit kæledyr. Det behøver ikke at være en lang og trukket ud proces. Her er hvordan du kuld træne din kanin i en uge:

  1. Opsætning af kattebakken. Placer en gammel kage pan i hjørnet af kanin bur, at din kanin normalt bruger som et badeværelse. Dette vil kræve at se din kanin i et stykke tid for at bestemme sine vaner. Flyt ikke kattebakken rundt når du har fundet en plet, da dette vil forvirre din bunny. Fyld den med genanvendte avis pellets, revet avis, fyrretræ spåner eller almindelig kattegrus. Brug ikke klumpende type strøelse eller typen med kemiske deodorizers, og mange af disse kuld kan være skadelige eller giftige for din kanin. Tilsæt ikke for meget kuld på panden, kaniner har en tendens til at gnave på deres kuld, og for meget kan være skadeligt for dem.
  2. Hjælp din kanin forstå, hvad de skal gøre. Når du først placere kuld pan i buret, skal du placere et par kanin ekskrementer inde, så at han vil have en lettere ved at forstå formålet med gryden. Sæt ham inde i gryden og slagtilfælde hovedet. De fleste kaniner vil lugte deres duft og forstå, hvad de skal gøre, men du skal ikke blive bange, hvis det tager et par dage. Vær tålmodig, når kuld uddannelse din kanin.
  3. Beløn ​​din kanin. Løbet af den første dag eller to af kuld uddannelse, din kanin holde i buret. Hvis du opdager din kanin med kuld pan, lad ham ud af buret for at spille i et par minutter, og give ham masser af ros. Gentag dette hver gang han bruger det, så han lærer, at det er en god ting.
  4. Reducer bur tid. Da han bliver bedre om altid at bruge kuld pan, forlænge den periode, han er sluppet ud af buret for at spille efter hver gang for at bruge kuld pan.
  5. Forvent ulykker. Ligesom når kuld træning en kat eller potte uddannelse et barn, forventer den lejlighedsvise uheld, især i de første par uger. Hvis du kanin har dog en ulykke, satte ham tilbage i sit bur, i kuldet pan. Ryd op ulykken med det samme og placere din kaninens ekskrementer i kattebakken for at minde ham om, at det er her, de går. Må ikke straffe ham eller skælde ham, fordi det kunne få ham til at knytte kuld pan med at blive straffet eller i et dårligt sted.

Sådan kuld træne din kanin i en uge. Opsætning af kattebakken.
Sådan kuld træne din kanin i en uge. Opsætning af kattebakken.

Selv om nogle kaniner aldrig lære at bruge kuld pan konsekvent, kan de fleste kaniner blive undervist i omkring en uge, hvis du er konsekvent i dine bestræbelser på at belønne kaninen for brug af panden eller placere ham tilbage i buret, hvis han ikke gør.