E2y

Sådan lære din papegøje at tale

En nem måde at imponere dine middagsgæster

Papegøje ejere er i stand til at have et unikt forhold til deres kæledyr grund af en papegøje evne til at kommunikere. Det tager et tillidsfuldt forhold og dedikation til praksis, men disse enkle trin vil hjælpe dig på din rejse til samtale!

Trin 1

Find den bedste kommunikator i huset (sandsynligvis ikke din mand). Men seriøst, kæledyr lære at tale bedst, når de er i praktik en på én med en person, der har tid til at udvikle et tillidsfuldt forhold til dem.

Trin 2

Bade dem i sproget. Placer din papegøje i et område af hjemmet, hvor en masse mennesker samles og meget samtale opstår. Lad din papegøje at blive nedsænket i samtale og tilpasse sig sine nye omgivelser, før du begynder at officielt træne ham.

Trin 3

Sådan lære din papegøje at tale. Find den bedste kommunikator i huset (sandsynligvis ikke din mand).
Sådan lære din papegøje at tale. Find den bedste kommunikator i huset (sandsynligvis ikke din mand).

Fjern distraktioner, når det er tid til at få alvorlige. Har andre familiemedlemmer og kæledyr forlader lokalet, når du er klar til at begynde jeres lektioner.

Trin 4

Vælg et tidspunkt på dagen, der vil forblive konsekvent. Papegøjer er typisk mest vokal i den tidlige morgen og aften, så dette kan være det bedste tidspunkt at planlægge din "taletid".

Trin 5

Bruger omkring 15-20 minutter at gentage en eller to stavelse ord, der korrelerer til en bestemt handling eller en genstand. For eksempel kan du sige "hej" og bølge på samme tid du kan sige "peanut" og vise ham (eller fodre ham!) En peanut hver gang du siger det.

Trin 6

En nem måde at imponere dine middagsgæster. Fjern distraktioner, når det er tid til at få alvorlige.
En nem måde at imponere dine middagsgæster. Fjern distraktioner, når det er tid til at få alvorlige.

Må ikke være nærig med godbidder. Når din papegøje efterligner dig, være parat til at belønne ham med en godbid han nyder. Papegøjer (ligesom de fleste af os) er motiveret af fødevarer og vil snart gøre foreningen.

Trin 7

Gentag denne praksis ofte og regelmæssigt!


Hvis du opdager, at du ikke har tid til at øge hans ordforråd ved at praktisere denne rutine dagligt med din papegøje, kan du ty til et bånd-indspillet besked. Bare husk på, at dette ikke vil være så meningsfuldt, fordi din papegøje ikke vil gøre forbindelsen til den aktivitet eller objekt bliver talt. Det er også sandsynligt, at din papegøje vil blive kede med båndoptager, det er ikke en passende erstatning for et menneske!

Denne artikel blev leveret af Shelly Seigler som også skriver for et kæledyr levering butik på nettet, som er udstyret med hund luftfartsselskaber og kæledyr kasser