E2y

Sådan laver birdfeeders fra plastikflasker

Masser af birdfeeders er tilgængelige på markedet i dag

Masser af birdfeeders er tilgængelige på markedet i dag. Men den billigste og mest tilpasselig birdfeeders rundt er dem, du foretager dig. Oprettelse af din egen birdfeeder fra plastflasker er nemt. Alt du behøver er en 2-liters sodavandsflaske, nogle grene, en hobbykniv, kork, boremaskine, en skrue og krog, og en lille af rebet.

  1. Forbered flasken. Det første skridt er at rense sodavandsflaske, som du vil bruge til at oprette fugl feeder. Brug vand og sæbe for at fjerne de sukkerholdige rester, der er tilbage på sodavandsflasker. Ellers kan flasken tiltrække myrer, der kan bide de små fugle, der lander på feeder. Lad flasken tørre i fri luft bagefter.
  2. Tilføj indgangen. Det næste skridt er at tilføje flere huller på kroppen af ​​fuglen feeder. Dette kan gøres ved hjælp af en hobbykniv. Sørg for, at hullerne du opretter, er nok til at tillade en fugl til komfortabelt lander inde i birdfeeder. Det er bedst, hvis du har en idé om den normale størrelse af de fugle, der findes i dit område. Nogle fugle er større end andre og vil kræve større huller.
  3. Bor i huller. Når indgangen er blevet udarbejdet, er næste skridt er for dig at bruge en håndboremaskine at skabe små huller. Hullerne skal placeres på hver sin side, da disse vil fungere som indehaverne for aborre sticks hvor fuglene lander. Sørg for, at hullerne på samme niveau som fuglen indgangen. Små fugle som finker kan passe ind i birdfeeder tre ad gangen. Det betyder, at du behøver at gøre tre hullers indgange i birdfeeder med seks bore huller, der vil holde tre aborre sticks.
  4. Tilføj aborre sticks. Når bore huller er blevet gjort, er næste skridt er for dig at indsætte grenen i hullerne. Brug hvid lim til at holde grenene på plads. Nogle mennesker vil bruge grill pinde som aborre til fuglene. Men naturlige grene har bark, som gør det lettere for fuglene at lande. Meget glatte pinde såsom grill sticks er meget svært for små fugle til at hænge på.
  5. Tilføj frø. Hæld i nogle fuglefrø i bunden af ​​flasken. Dette vil tiltrække fugle og holde dem at komme tilbage efter mere. Fuglefrø kan findes i de fleste dyrehandler. Bortset fra dette, men du kan også lave din egen fugl frø kombination ved at blande i rå majs kerner, stumper af ris, byg, havre og andre kornsorter. Du kan tilføje en smule vand i blandingen, især hvis du ikke har blødere havre. Hold en separat beholder fyldt med reservedele frø, så du vil være i stand til at genopfylde birdfeeder nemt, når fuglene har spist op af de sidste stumper af frø.
  6. Hang. Indsætte et stykke af kork i munden af ​​flasken. Brug en hobbykniv til at skære ned på proppen, hvis det er for stort til at passe. Når dette er gjort, drive en skrue i proppen. Vedhæfte en krog for enden af ​​skruen og bruge denne til at hænge bird feeder på et træ.

Sådan laver birdfeeders fra plastikflasker. Tilføj aborre sticks.
Sådan laver birdfeeders fra plastikflasker. Tilføj aborre sticks.

Med en birdfeeder, kan du tiltrække en bred vifte af lokale fugle i din egen baghave. Hvis du er en fan af fuglesang eller blot værdsætte skønhed, at disse små væsner besidder, fuglen feeder er en nem DIY-projekt for dig.