E2y

Sådan laver du din egen blomstret krans bryllup slør

For de fleste mennesker, men kun bryllupper sker én gang i deres levetid

For de fleste mennesker, men kun bryllupper sker én gang i deres levetid. Næsten alle vil være enig med dig, hvis du nogensinde beslutter at deltage i alle detaljer af dit bryllup, så at personalisere og gøre brylluppet endnu mere mindeværdige for dig og dine kære. Du kan lave den lille ting, der bidrager til det større billede. For eksempel: ringen bærerens hovedpuden, corsage, blomsterdekorationer, blomstermotiver krans bryllup slør, etc. Dette vil ikke kun tilføje et personligt touch til dit bryllup, men kan også spare dig for en masse penge fra alle de sandsynlige udgifter. Du behøver kun at være kreativ, tålmodig og hårdtarbejdende. Hvis du nogensinde ønsker at lave din egen blomstret krans bryllup slør, så tøv ikke, fordi det ikke er så svært for dig at gøre det på din egen.

For at gøre dit eget blomstret krans bryllup slør, kan du følge disse trin:

Sådan laver du din egen blomstret krans bryllup slør. Forbered materialerne.
Sådan laver du din egen blomstret krans bryllup slør. Forbered materialerne.

  • Forbered materialerne. Du vil få brug for dekoration ting såsom perler, pailletter, bånd, perler, bare noget, du ønsker at sætte på din blomster krans bryllup slør. Vær kreativ. Du er også vil få brug for hvide blomster tape, eller enhver farve, du ønsker, så længe det går godt med temaet for dit bryllup. Du har brug for en blomstret wire, der er lige nok til at ombrydes omkring dit hoved, en virkelig trofaste saks og lim pistol. For slør, vælge enhver silke, du ønsker, så længe det går godt med blomster krans og hele bryllup tema.
  • Find et sted at arbejde i. Find en nice room, hvor du kan gøre dit bryllup præparater. Dette vil gøre alting nemmere for dig, fordi du ikke vil have til at gå rundt og leder efter de ting, du har brug for at deltage til. Hvis du kan sikre dit værelse fra kæledyr eller børn, ville det være meget bedre, fordi du ikke vil blive distraheret fra dem.
  • Første ting du skal gøre er at måle blomster wire. Prøv at lave en cirkel, der passer på dit hoved, ikke for løs, ikke for stramt - bare nok til at bo der i stedet.
  • Tape enderne af tråden sammen. Efter at en cirkel, båndet enderne sammen til at holde tråden i en cirkulær form. Dække hele kredsen grundigt med det hvide blomster tape. Dette vil tilføje en stor effekt på krans og vil dække det utiltalende udseende af tråden.
  • Begynde at tilføje dekorationer til din blomster krans. Denne meget afhænger af dig. Du kan starte med at tilføje nogle blomster langs cirklen. Du kan bruge en limpistol til dette. Tilføj hver dekoration, som du kan forestille dig at tilføje.
  • Fastgør sløret. Længden af ​​sløret afhænger af, hvor længe bruden ønsker det at være. Du kan vedhæfte det ved hjælp af en limpistol, eller du kan sy den til blomster krans. Det er op til dine præferencer.


Den blomsteragtige krans kan se godt selv uden slør

Den blomsteragtige krans kan se godt selv uden slør. Du kan vælge ikke at bære et slør. Men hvis du foretrækker at være mere konservative med traditionen, kan du gå videre og tilføje et slør til din smukt udformet blomstret krans.