E2y

Sådan laver du din egen hund shampoo

Er du altid i en badning vanvid med din firbenede bedste ven

Er du altid i en badning vanvid med din firbenede bedste ven? Chancerne er, du er også akkumulere en masse gæld med udgifterne til at skulle købe kommercielt solgt hund shampoo. Hvorfor købe når du kan allerede skabe noget af din egen med større doser og fælles husstand materialer? Det kan tage nogle beskyttelseshandsker for din hånd og en stabil arbejdsplads for væsker.

Sådan laver du din egen hund shampoo. Er du altid i en badning vanvid med din firbenede bedste ven.
Sådan laver du din egen hund shampoo. Er du altid i en badning vanvid med din firbenede bedste ven.

  • Cider eddike. Cider eddike sørger lopper gå væk. Dette er en af ​​de komponenter, du burde tilføje. Bortset fra at være en loppe buster, cider eddike sørger for, at de andre elementer i din shampoo til din hund er afbalancerede. Det drejer sig primært sænker pH-niveau i en acceptabel værdi for de fleste hunde. Brug en del for blandingen.
  • Vand. Vandet i opløsningen er det fortyndingsmiddel, der gør shampoo blandingen levedygtige længere brug. Det gør også milde visse stærke og potente kemikalier, der kan være skadeligt, hvis det placeres direkte på din hunds hud. Brug tre fjerdedele dele vand til blandingen, du opretter.
  • Glycerol. Glycerin er sandsynligvis den eneste ingrediens, der vil kræve, at du går på apoteket eller apotek. Dette er en af ​​de mest almindelige fortalere for de fleste shampoo og sæbe. Denne glycerin vil hjælpe med at holde sammen de fleste af de elementer i din hund shampoo blanding. Du behøver ikke en masse, kun en fjerdedel del er tilstrækkelig.
  • Opvask sæbe. Det kan lyde barsk, men det er, hvad cider eddike er der for. I stedet kan du bruge Ivory, men at sæbe har etableret for høj pH-værdi til hunde. Anvende kun en del af hele blandingen. Sandsynligvis vil hunden hæmme duft og rengøring virkning af opvaskemiddel efter eget valg.
  • Container. Få fat i beholder, som er troværdigt i den forstand, at det kan være lufttæt og transportere dine væsker omhyggeligt. Det er bedst at blande først på en røreskål, før man anvender en beholder til det endelige produkt. Bare forberede en indeholdt, at du nemt kan mærke, så du ikke vil have besværet skelne din shampoo fra andre ting på din fryser.
  • Æteriske olier. Æteriske olier er valgfri. De gør for tykkere skum, som er virkelig vigtigere for menneskehår end for hunde. Men hvis du har fået compulsively i at gøre en boble vanvid ud af hvert bad session, nogle af de bedste æteriske olier til hunde er citronella og tea tree olie.
  • Justering styrke. Justering potens lyder skræmmende. Men i virkeligheden er det kun omfatter justering af vandindholdet i blandingen. Du vil vide, om shampoo er for stærk, bare forestille sig, skal hunde har en mildere version af, hvad du bruger til dit eget hår.


Vaseline for din hunds øjne vil hjælpe med at beskytte vores kæledyr fra at have sæbe eller shampoo uheld rammer øjnene. Sørg også for, at du bare gemme nok blanding til dit nødvendig brug inden for de næste 6 måneder. Ud over de 6 måneders mark, kan du finde, at shampoo blandingen ikke er så potent, som du oprindeligt var meningen det skal være. Øv blanding med forskellige proportioner, indtil du får det optimale mix for dig og din hund.