E2y

Sådan laver du din egen økologiske hundefoder

For ejere af kæledyr, er hunde mere end bare dyr

For ejere af kæledyr, er hunde mere end bare dyr. Hunde gør for vidunderligt loyale kæledyr, der kan være nyttige rundt i huset og meget underholdende. At passe din hund, skal du give sund mad til hundene. Der er kommercielt tilgængelige hund fødevarer, men masser af forbrugerne mindre end tilfreds med de kemikalier, der findes i disse hunde fødevarer. Her er hvordan du kan lave din egen økologisk hundemad, der vil gøre for en sund og glad hund.

  1. Kød. Der er masser af kødprodukter, som hunde kan sætte pris på. Når du vælger kød, sørg for, at kød er friske. Kødet har masser af protein, som hunde har brug for at være stærke og sunde. Mange slagterforretninger vil have rester, som du kan købe til en meget billig pris, og bliver til hundemad. Bortset fra de sædvanlige magert beefs og kød nedskæringer, kan du også købe hjerter, lever, og skod. Hundene vil sætte disse, og disse er normalt billigere. Du kan købe disse i bulk og derefter opbevares i køleskab dem til at spare op på penge. Kødet kan også være jorden eller hakkes i små bide størrelser.
  2. Grøntsager. Hunde vil også sætte pris på grøntsager tilføjet til deres kost. Ikke blot vil grøntsagerne tilføje sort, men disse er også meget rig på mineraler og vitaminer. Afhængigt af den grøntsag, du tilføjer, kan du også øge mængden af ​​fibre i hundens kost. Fibre, såsom dem, der findes i hvede og kerner bidrage til at fjerne de giftstoffer, der ophobes i hundens fordøjelseskanalen. Dette er især vigtigt, da et stort antal hunde dør på grund af kræft, som er forårsaget af toksin ophobes i kroppen. Blandt de grøntsager, som du kan tilføje, er agurk, gulerødder, pastinak, græskar, yams, broccoli og andre faste grøntsager. Undgå hvidløg, løg, peberfrugt, kartofler og tomater, samt bønner og greens som spinat.
  3. Serveres rå. Skær disse ingredienser i små bide størrelser og kombinere sammen i en lille skål. Hundene vil nyde måltidet rå, så længe kød er blevet optøet nok til at gøre dem nemme at tygge.
  4. Kogte hundemad. Du kan dog lave hundemad så godt. At tilberede hundemad, bør du stege kødet eller sauter det meget let. Husk på, at masser af næringsstoffer vil gå i opløsning i meget høj varme. På grund af dette, er det bedst, hvis du vil tilberede maden kun ganske let. Ved tilberedning hundemad, den primære årsag er at fjerne mikrober, der er i fødevaren. For grøntsager damp disse let i et par minutter. Når alle fødevarer tilberedes, hakke disse som sædvanlig, og derefter kombinere i et fad.

Sådan laver du din egen økologiske hundefoder. For ejere af kæledyr, er hunde mere end bare dyr.
Sådan laver du din egen økologiske hundefoder. For ejere af kæledyr, er hunde mere end bare dyr.

Gennem disse nemme måder, kan du oprette din egen hund mad, der er garanteret at være frisk, sund og fri for skrappe kemikalier og konserveringsmidler, der almindeligvis anvendes i kommercielt fremstillet hundefoder. Endnu bedre, disse er endnu billigere end hundemad købes i supermarkedet.