E2y

Sådan laver du en cascading buket

At pynte din bryllupsdag, overveje at oprette en traditionelt romantisk cascading buket i stedet for den mere moderne runde buket. Saml dine blomster og følg disse enkle trin til at oprette en brudebuket, der flyder fra dine fingre som et vandfald af flydende blomster. Disse retninger arbejde for afskårne eller silke blomster.

Materialer:
12-15 Mellemstore blomster
15-20 Små og mellemstore blomster
(I stedet for enkelte stængler, kan du købe sprays af koordinerede blomsterklaser.)
12-15 stilke af grønt
Ribbon
Floral stilk wrap
Bouquet holder

Sådan laver du en cascading buket. Yderligere materialer til afskårne blomster.
Sådan laver du en cascading buket. Yderligere materialer til afskårne blomster.

Værktøjer:
Limpistol & limstifter
Saks

Yderligere materialer til afskårne blomster:
Floral skum
Bowl
Vand
Køleskab

  1. Forbered blomsterne. Hvis du bruger silke blomster, begynd med trin 2.. For afskårne blomster, skæres oasis at passe buketten indehaveren. Placer skum og bouquet holder hovedet på skål med vand til at lade skummet opsuge noget vand. Sørg for, at afskårne blomster, du har købt er friske og er blevet behandlet med et konserveringsmiddel, så de vil overleve for dine specielle begivenhed.
  2. Design buketten. Når du har samlet de blomster, eksperimentere med design af afdækningen. Overvej at bruge en eller to mellemstore blomster som omdrejningspunkt for kaskade, derefter udfylde de andre op til afrundede toppen.
  3. Fastgør kaskade stilke. Efter at have besluttet på den konstruktion, lå den længste kaskade stammer på et bord og sikre dem sammen ved hjælp af blomster stængel wrap. De længste stilke bør være fra 6 "til 12" lang, afhængigt af den ønskede længde af kaskaden.
  4. Fastgør stilkene til buket indehaveren. Sæt den overskårne stængel i oasis forsvarligt. For silke blomster, lim på spidsen af ​​hver blomst og holde stævnen til buketten indehaveren indtil limen tørrer.
  5. Placer de resterende mellemstore blomster. Space de mellemstore blomster i hele buketten, afbalancering den afrundede top med kaskade.
  6. Skær de resterende stilke til i længden. For at oprette en afbalanceret buket, cut stammer fra 6 "i længden og plads dem jævnt. Når rammerne af de større blomster er designet, fastgøre stilkene til buketten indehaveren.
  7. Vedhæft bevoksning og mindre blomster. Gentag ovenstående trin 3 til 6 for de mindre blomster og grønt. Udfyld design, så blomsterne er jævn og afbalanceret. Vær sikker på at bruge disse accenter sparsomt. Det centrale er at skabe en fuld buket uden at det er alt for travlt.
  8. Forme buketten. Placer blomsterne, så der er en klynge eller afrundede gruppering i toppen over buketten holder, så buketten har nogen ujævne kanter eller huller i det grønne.
  9. Wrap tapede område og bouquet holder med bånd. Indpakning med bånd skjuler stammen tape, lim og eventuelle ujævne kanter nær buketten indehaver og giver buketten en flot finish. For et ekstra dekoration, binde en knude på båndet i bunden af ​​buketten indehaveren og lad båndet drapere.
  10. Opbevares i køleskab afskårne blomster. Hvis du bruger friske afskårne blomster, skal du sørge for at holde dem kolde til din store dag.

Fastgør kaskade stilke. Fastgør stilkene til buket indehaveren.
Fastgør kaskade stilke. Fastgør stilkene til buket indehaveren.

Nu hvor du har oprettet en smuk buket, du har klædt op din kjole og bryllup begivenhed. Tag dig tid til at nyde den strømmende skønhed dine blomster.