E2y

Sådan laver du en swaddling tæppe

En swaddling tæppe bruges til nyfødte til at pakke dem ind og holde dem varme og komfortable som de begynder at tilpasse sig det nye miljø uden for deres mødres skød. Det er tilrådeligt at bruge en swaddling tæppe fra den dag et barn bliver født for ham at vænne sig til pasform af tæppet, snarere end senere, når barnet allerede har tilpasset til et miljø, der har mere plads til bevægelse.

Fordelene ved en svøb tæppe omfatter at holde barnet sov hele natten, især når barnet har tendens til at overraske. Babyer, overraske på midt om natten, kan ikke falde i søvn på en gang. Faktisk starter en masse babyer græder, når de forskrække, og forældrene bliver nødt til at lulle dem til at sove igen. Den tætte pasform i swaddling tæppe forhindrer babyer fra at føle for meget bevægelse fra startle refleks, så deres søvn ikke bliver helt forstyrret. Selvfølgelig vil babyer stadig overraske, men effekten vil blive udbedret.

Sådan laver du en swaddling tæppe. Vælg det rigtige stof.
Sådan laver du en swaddling tæppe. Vælg det rigtige stof.

Du kan lave din egen swaddling tæppe især så, at dem tilgængelige i butikkerne er af de samme størrelser, og du kan have en større en for en stor baby, eller for at være i stand til at bruge det i længere tid, selv når barnet er vokset betydeligt. Her er de enkle trin i at lave din egen swaddling tæppe.

  • Vælg det rigtige stof. For koldt til ekstremt koldt vejr, er en flannel klud ideal, men til varmere vejr, er en bomuldsklud godt. Det er bedst at lave en fra hver type klud, da det generelt er varmere indendørs, og flannel svøb tæppet kan bruges, når familien kommer til at gå ud en tur eller tur i parken.
  • Klip stoffet i henhold til din foretrukne måling. Den typiske måling er omkring 40 inches til 45 inches på fire sider. Du kan gøre det større, men det er sikkert ikke at overskride 50 inches. Men denne måling er det færdige svøb tæppe. Du skal have mindst 2 inches godtgørelse på alle sider for at give plads til de folder på kanterne, og for "krympning", når kluden vaskes. Så tilsættes 2 inches til din ønskede endelige måling.
  • Vask stoffet før syning. Dette gøres for at lade kluden skrumpe allerede før du selv sy kanterne. Når du vasker efter syning, kanterne kan krølle.
  • Mark folderne på siderne af stoffet. Dette er for at sikre, at du gør de rigtige folder og sy på de rigtige steder. Fold stoffet på hver kant før syning.
  • Sy kanterne af stof. Brug en symaskine til en ren finish. Du kan også aflevere sy, men det vil tage tid, og stingene kan ikke være ensartede.


Du kan lave svøb tæpper til at give ud til dine venner, som netop har haft deres nye baby, hvis du stadig ikke har en af ​​dine egne eller dine børn er alle vokset op. Swaddling tæpper får ikke gammel, fordi når barnet er vokset, kan swaddling tæppe stadig bruges til andre formål.