E2y

Sådan laver du et bryllup buket med plumeria

Nødvendige materialer:

  • Twelve Plumeria stilke
  • Tolv stilke af grønt
  • Ni stængler af Baby Breath
  • Otte perle sprays
  • Otte fødder to tommer satinbånd
  • Bouquet holder med en blomstret skumindlæg
  • Skarp saks
  • Limpistol med ekstra limstifter

En af de mest udsøgte blomster i verden er den eksotiske Plumeria

Sådan laver du et bryllup buket med plumeria. En af de mest udsøgte blomster i verden er den eksotiske Plumeria.
Sådan laver du et bryllup buket med plumeria. En af de mest udsøgte blomster i verden er den eksotiske Plumeria.

En af de mest udsøgte blomster i verden er den eksotiske Plumeria. Plumeria er en plante, der blomstrer fra april til November. De vil tilføje en smule troperne til enhver bryllup buket. En buket kan være runde eller lange. En mindre formelle bryllup vil kræve en mindre buket. Buketten skal styrke den kjole, ikke overmande den kjole.

Lay alle de leverancer ud på et bord

Lay alle de leverancer ud på et bord. Begynd ved at holde buketten indehaveren hovedet i en spand vand. Skummet indsatsen bør være mættet. Ryst alle overskydende vand og tør ydersiden af ​​holderen. Sæt holderen i en høj vase. Dette vil holde buketten lige som du arbejder.

Start buket med det valgte bevoksning. For en rund buket stænglerne skal være fem inches lang. Placer en stilk fast i skummet indsatsen. Placer yderligere ni stængler lige rundt om buketten indehaveren danner en perfekt cirkel.

The Plumeria vil gå i næste. Skær seks stilke til seks inches. Skær tre stilke til otte inches, 08:58 tommer og 09:59 inches. De ti tommer stængel vil blive placeret i midten af ​​buketten. De to ti tommer stilke vil være mellem den første Plumeria stilken og grønne Placer en i den forreste del af buket og den anden i ryggen af ​​buketten. De to ni tommer stilke vil blive placeret på siderne af buketten i samme afstand fra midten til grønne områder. Placer de resterende stilke hele buketten. Husk at skubbe alle stængler fast i oasis.

Skær hvert stykke Baby Breath i tre sektioner

Lay alle de leverancer ud på et bord. Skær hvert stykke Baby Breath i tre sektioner.
Lay alle de leverancer ud på et bord. Skær hvert stykke Baby Breath i tre sektioner.

Skær hvert stykke Baby Breath i tre sektioner. Placer hele buketten udfylde eventuelle tomme pladser. Stykker af de resterende grønne kan også anvendes til at udfylde alle åbne områder. Disse stykker skal placeres ligeligt på alle sider af buketten. Dette vil holde buketten endnu. De perle sprays vil blive tilføjet mellem Baby Breath og Plumeria.

Afslut buket med satinbånd

Afslut buket med satinbånd. Put to dråber lim i bunden af ​​holderen. Placer midten af ​​båndet fast på lim. Starte i bunden af ​​holderen og begynde at vikle båndet stramt omkring holderen. Sted dråber lim som nødvendigt for at holde båndet stramt viklet omkring håndtaget. På toppen af ​​håndtaget krydser de to stykker af bånd og lim til håndtaget. Den resterende bånd skal trimmes til at hænge omkring otte inches under bunden af ​​håndtaget. De bunde kanter skal skæres i en vinkel for at forhindre optrævling.