E2y

Sådan lope en hest

Loping (eller vestlige cantering) en hest er en af ​​de mest populære hastigheder til ridning en hest. Mest anvendt til western ridning, er det kendt for at være et behageligt tempo for ryttere og heste ens. Når du mestrer lope, er det sandsynligt at blive din foretrukne gangart, når du rider din hest. Her er, hvordan man lope en hest:

  1. Forstå principperne. Loping en hest betragtes som en tre-beat gangart. Det har tendens til at have en blødere fornemmelse i sadlen end jogging din hest. En mindre og mere kontrolleret tempo end galoperende, det behageligt tempo er en væsentlig gangart når lære western ridning.
  2. Find et sikkert sted at lære at lope en hest. Lær at lope i et lukket arena eller i en runde pen, snarere tan ud på et tog. De fleste ryttere lære at overgangen fra en lope til hurtigere jog første, men du kan også lære din hest til at gå fra at gå til loping. Når loping en hest, skal du opretholde en kontrolleret og sikker måde. Den bedste måde at lære at lope en hest er, mens han bliver stormede til motion med en selvsikker leder.
  3. Start på lunge linje. Begynd med at gå din hest til at varme ham op, inden du forsøger at arbejde med ham. Øge hastigheden gradvist at få din hest klar til at praktisere loping.
  4. Opnå den loping formularen. Når hesten er i en trav eller galop, glid uden ben bag omkreds af hesten. Påfør tryk med begge ben og sidde dybere i sadlen. Din hest skal løfte hans skuldre og øge fremad. Hold hænderne i blide kontakt med tøjlerne som hestens skridtlængde opfanger hastighed. Sid oprejst og lad ikke din overkrop svaje, selvom du bør følge den vuggende bevægelse af hesten noget.
  5. Øv loping en hest. En hest og rytter, der både er veluddannet og praktiseres i loping vil gøre for en mere sikker tur for jer begge. Husk at vende retninger periodisk, når praktiserer i en ring, du og din hest vil sandsynligvis finde en side at være vanskeligere end den anden.
  6. Lope en hest i arrangementer. Når du har øvet loping og er komfortabel med det, kan denne gangart indarbejdes i tønde racing, forsøg konkurrencer og andre vestlige begivenheder.

Mens de fleste heste kan gå

Sådan lope en hest. Mens de fleste heste kan gå.
Sådan lope en hest. Mens de fleste heste kan gå.

Mens de fleste heste kan gå, trav og jogge relativt let, nogle ryttere oplever, at deres heste er sværere at komme ind i en løkke. Lope har en langsommere tempo og særprægede form, der kan ikke være let for nye ryttere at opnå. Som du praksis, vil du se en forbedring i din hests kropsholdning og hans svar på dine kommandoer og bevægelser.