E2y

Sådan opretter en nekrolog

Med populariteten af ​​internettet og online-aviser

Med populariteten af ​​internettet og online-aviser, der ikke længere nekrologer være korte Blurbs under 50 ord. Flere steder er nu herunder fuldstændige nekrologer for alle, ikke kun berømtheder og politikere. Når man står med en død af en elsket en, er det svært at beslutte, hvordan at opsummere hans eller hendes liv i en kort artikel hyldest. Følg nedenstående trin, og du kan oprette en nekrolog din elskede ville være stolt af.

Sådan opretter en nekrolog. Medtag de grundlæggende.
Sådan opretter en nekrolog. Medtag de grundlæggende.

  1. Check krav. Hvis du sender indlæg nekrolog i den lokale avis, tjek sine retningslinjer. Hvis der er et ord grænse, du ønsker at vide, før du begynder at skrive. Nogle har også retningslinjer for online-annoncer, der afviger fra de in-print retningslinjer.
  2. Medtag de grundlæggende. Essentielle datoer for ethvert nekrolog er fødsel og død datoer. Nogle mennesker vælger at starte med dødsdato, såsom "Jane Doe døde den fredag ​​13 JUNI" at give de vigtigste oplysninger først. Bare vær sikker på begge datoer er inkluderet eller andet sted inden for nekrolog.
  3. Overvej dit publikum. Vær sikker på at overveje, hvorfor du skriver nekrolog og til hvilke publikum. Nogle Obits er en families måde at ære deres tabte elskede. Andre er en meddelelse til samfundet, at nogen er gået, og en service er planlagt. Hvis nekrolog er en meddelelse, så omfatter organisationer, arbejdsgivere og kvarterer, der vil minde læserne, hvordan de kendte den afdøde.
  4. Giv en tidslinje. Nogle mennesker foretrækker at starte med familien eller arbejde først. Der er ingen bestemt rækkefølge for at skrive en nekrolog, men en god tommelfingerregel er at fokusere på den afdødes prioriteringer - arbejdsnarkomaner sandsynligvis vil karrierer opført først, og dem, der var mere fokuseret familie ville have familie først. Hvis prioritering ikke er klare, så prøv kronologisk rækkefølge. Medtag eventuelle store arbejdsgivere, organisationer eller karriere hædersbevisninger.
  5. Undgå unødvendige detaljer. Det er ikke nødvendigt at medtage fastfood job afdøde arbejdede, da han var seksten, medmindre han gik bort i seksten eller fortsat var ansat der. Du kan ikke integrere alle dele af et liv levet i en kort artikel. Det centrale er at medtage oplysninger, der ærer den afdøde samtidig give triggere til dem, der måske har kendt ham.
  6. Glem ikke familien. Uanset om du er, herunder familie i den afdødes liv tidslinje (såsom Jane Doe giftede John Smith, og sammen havde de seks børn), eller er du bare notering familien, der overlever den afdøde, være sikker på ikke at efterlade nogen. Bruge navne (hvis muligt), eller hvis listen er for udtømmende, være sikker på du give en nøjagtig optælling af børn, børnebørn og olde-børnebørn. Må ikke starte en familie tvist ved at lade nogen ud.
  7. Afslut med den service varsel. Hvis en begravelse eller mindehøjtidelighed er planlagt afslutte nekrolog med placeringen, tid og eventuelle anvisninger. Det sidste stykke er også en god placering for at sige tak til en omsorgsperson eller dem, der besøgte den afdøde under en lang sygdom. Nogle familier foretrækker nogen blomster blive doneret til et hospital eller hospice center, der plejes for den afdøde og tjenesten varsel sektion er det bedste sted for denne anmodning.
  8. Giv et foto. Når du har skrevet nekrolog, omfatter et nyere billede af den afdøde, når du sender til din lokale avis.
  9. Husk din elskede. Skrive nogen nekrolog kan være følelsesmæssigt afdrypning, så når du er færdig, tage lidt tid til at huske din elskede, og sørge for ham, før du genlæse nekrolog og sende det til offentliggørelse.