E2y

Sådan opretter hvid støj til dit barns værelse

Parenting eksperter har foreslået, at hvid støj rent faktisk kan hjælpe roligt ned en baby og hjælpe ham til at sove. Lyder skørt og ironisk, men det er sandt. Hvid støj genskaber lyden en baby hører mens inde i livmoderen, så det giver et barn en følelse af komfort og fortrolighed. Hvis du er på et tab, hvordan at sætte din baby til at sove, bruge nogle hvid støj i sit værelse for at hjælpe både dig og baby nogle meget nødvendige snooze tid.

Her er, hvordan man skaber hvid støj til dit barns værelse.

  • Køb en hvid støj maskine. En hvid støj generator kan købes på Amazon og producentens hjemmesider og skarpere billede butikker. Nogle mærker er simpelthen Støj, lyd Screen og Sleepmate. Disse mærker detailhandel for omkring 45€. Når dit barn bliver ældre, kan han stadig finde trøst i at bruge disse enheder til at hjælpe ham til at sove. Du kan opleve, at du kan lide lyden det gør selv.
  • Brug en hvid støj cd. Gå til alle musik-butik eller endda børnenes afdeling i en butik et specifikt beder om en cd, der har hvid støj optagelser. Når du har det, pop det i en cd-afspiller eller indlæse det på din iPod og lade det spille på en docking station i dit barns værelse. Sørg for, at det er på loop, så de lyde gentages, indtil dit barn falder i søvn. Hold lydstyrken på et lavt niveau, da du ikke ønsker, at lydstyrken at overmande værelset.
  • Tjek dit barns mobil. Nogle producenter er begyndt at gøre mobiler, der ikke kun spille klassiske vuggeviser, men også har hvid støj muligheder. Før du køber en maskine, se om du allerede har det pre-installeret.
  • Tænd ventilator, air-condition eller luftfilter. Disse apparater generere en summende støj, der er meget beroligende til en baby. Det er også en god måde at holde din baby kølig og behagelig. Undgå at lede blæseren eller ventilationshullerne direkte på barnets krybbe for at undgå træk. Du kan indstille disse apparater på den laveste indstilling, lige nok til at generere støj, uden at gøre rummet for ubehageligt.
  • Tænd for radioen og lad det på en statisk station. Lad lydstyrken på lav til at holde det på et komfortabelt lydniveau. Tune skiven på et sted, der ikke afhente en radiostation og kun får en statisk støj. Du kan finde det irriterende, men din baby vil finde det beroligende.
  • Vakuum uden for dit barns værelse, mens han sover. Dette er en anden hvid støj favorit blandt spædbørn. Det tjener dobbelt told, da du kommer til at fange op på din rengøring gøremål, mens dit barn er sat til at sove. Undgå støvsugning inde i Værelset, da der kan være alt for støjende til din baby.
  • Tænd hårtørrer. Du måske ønsker at gøre dit hår, mens din baby er i rummet. Summende af hårtørrer er hvid støj, at din baby vil finde beroligende.


Hvis ingen af ​​disse teknikker arbejde placere din baby på en baby carrier, og sætte det på toppen af ​​vaskemaskinen eller tørretumbleren, mens du laver dit vasketøj. Den konstante summende af apparatet for ikke at nævne den blide vuggende af maskinen vil straks berolige din baby til at sove.

Sådan opretter hvid støj til dit barns værelse. Køb en hvid støj maskine.
Sådan opretter hvid støj til dit barns værelse. Køb en hvid støj maskine.

Prøv disse strategier til at skabe hvid støj i dit planteskole og se hvad der virker for dig!