E2y

Sådan opretter lyde, berolige en baby

Mange forældre har været der

Mange forældre har været der, lytte til en skrigende baby, og ikke vidste, hvad de skal gøre. Nogle forældre finder ved et uheld, at hvide støj calms babyer. Andre mennesker, som Dr. Harvey Karp, forfatter af de lykkeligste Baby on the Block, indså, at livmoderen ikke er en tavs miljø. Når babyer bliver født, bliver de brugt til konstant støj. Ufødte babyer høre deres mors hjerteslag og høre blodet pumpe gennem hendes vener og arterier. Faktisk er lyden af ​​blodet bevægelse svarende til den hvide støj, babyer kan lide så meget.

Sådan opretter lyde, berolige en baby. Mange forældre har været der.
Sådan opretter lyde, berolige en baby. Mange forældre har været der.

Følgende er nogle tips til at skabe lyde til at berolige en baby.

  1. Shushing. Shushing er faktisk en af de fem S er skitseret i The Happiest Baby i Block. Du bogstaveligt tysse dit barn, tegning ud lyden. Du vil gerne gøre lyden tæt på dit barns øre, og så højt, som de græder.
  2. Støvsugning. Mange babyer reagerer på støvsugning for at hjælpe dem til at stoppe med at græde. Hvis dette virker, kan du overveje at tape lyden og spille det igen og igen. Nogle babyer reagerer ikke godt til lyden af ​​vakuum, så du skal ikke tvinge det på din baby, hvis dit barn ikke kan lide det.
  3. Hårtørrer. En hårtørrer er samme koncept som et vakuum. Men hårtørrer er meget højt, så hvis du bruger denne teknik, flytte den væk fra dit barn, så snart din baby stopper gråd.
  4. Vand. Mange mennesker har fundet, at lyden af vand arbejder for at berolige en baby. Du kan få en billig springvand på de fleste boligtekstiler steder for dit barns værelse eller i stuen. Men hvis du har ældre børn, eller dit barn toddling du skal være forsigtig, at de ikke kan drukne i springvandet vand. Du kan også slå på en vandhane, selvom dette er uøkonomisk og potentielt dyre.
  5. Static. I en knivspids, kan du prøve statisk mellem radiostationer at berolige en grædende baby i en bil. En grædende baby kan være meget distraherende og stressende for en drivende forælder, så dette er en meget praktisk måde at berolige dem ned, hvis du sidder i trafikken eller ude af stand til at stoppe med at berolige din baby.
  6. Singing. Mange babyer reagerer på deres forældres stemme, især hvis sang. Må ikke bekymre dig, hvis du tror, ​​din stemme lyder forfærdeligt, vil din baby ligeglad. Hvis du ikke kender ordene til sangene eller løber tør for sange, lave nogle op. Din baby vil ikke vide, hvad du siger, er det kun, at du tager dig tid til at synge dem.
  7. Lyd maskine. En sund maskine er en vidunderlig måde at gøre det lyde din baby kan lide. Mest Soundmachines har ocean eller vand dryp optagelser. De fleste har også hvid støj optagelser så godt. Dette kan fungere godt for lur eller dage, som du har brug for en pause.