E2y

Sådan oprettes et romantisk bryllup forslag

Hurra! Du har endelig besluttet at tage springet og har fundet den ene person, du ønsker at tilbringe hele dit liv med. Nu, hvad er den mest romantiske måde at sige: Vil du giftes med mig? Husk, at et bryllup forslag ikke er det samme som en virksomhed forslag. Og selv om en ligefrem, knæle-on-one-knæ type forslag er sikker, kan du ønsker at finde en mere mindeværdig og spændende måde at markere denne specielle dag.

Sådan oprettes et romantisk bryllup forslag. Ingen idéer endnu.
Sådan oprettes et romantisk bryllup forslag. Ingen idéer endnu.

Vi kender hvad og hvorfor: Et ægteskab forslag (hvad), fordi du er så forelsket (hvorfor) med din partner. Hvad med hvornår, hvor og hvordan?

  1. Hvornår - Beslut hvornår du vil foreslå. Vil det være på juleaften? Årsdagen for din første date? Måske hendes fødselsdag? Husk, vil du gøre det foreslår, så det skulle være en dag, som du mener vil være speciel og betydning for jer begge.
  2. Hvor - Hvor vil du pop spørgsmålet? På en båd, ved stranden, i en iglo eller hjemme? Stedet er vigtig, fordi den sætter stemningen for forslaget.
  3. Hvordan - Her er der, hvor du får kreativ. Hvordan kan du foreslå? Hvilket format bruger du: verbal eller skriftligt? Ønsker du at være spontan eller skrive ting ned for at samle dine tanker (men ikke nødvendigvis læses fra dine noter)?

Ingen idéer endnu

Ingen idéer endnu? Du vil måske spørge folk tæt på jer begge til råds. Men huske på, at alt for mange mennesker ved noget om dine planer ikke kan være en klog beslutning. Nogen kan ikke være i stand til at holde din planlagte forslag en hemmelighed. Hvorfor ikke forskning artikler online på prøver af frierier. Men i sidste ende, er alt hvad du skal gøre for at tænke på, hvad der er særligt for jer begge som et par (steder, begivenheder, ting), og udtænke en romantisk forslag derfra.

Et bryllup forslag er nok den mest nerve wracking type forslag.
Et bryllup forslag er nok den mest nerve wracking type forslag.

Mulighederne er uendelige, og du er kun bundet af din kreativitet. Her er et par ideer:

  • Hvis du har mødt på et marathon sidste år, hvorfor så ikke foreslå på den næste marathon?
  • Hvis hun kan lide at lave mad, hvorfor så ikke gøre gengæld og forberede hende middag (intet uddybe hvis du ikke er alt for adræt i køkkenet) og foreslå lige efter dessert.
  • Spil en skattejagt i parken med dig og ringen på det endelige gemmested.
  • Din kammerat er en hund elsker? Giv hende en hvalp med ringen og tegnet "Vil du gifte dig med mig" hængende på hundens halsbånd. Bare være parat til at hæve hvalpen sammen.
  • Der er selvfølgelig den "traditionelle" ring i champagne glas format foreslår. Pas dog, behøver du ikke ønsker din partner synke ringen.

Ringen. Den forlovelsesring er i centrum af forslaget. Uanset om det er en 5 karat diamant ring, din bedstemors vielsesring, eller et stykke legetøj ring fra en korn kasse, hvad der er mere vigtigt er det gives som et tegn på din udødelige kærlighed. På dagen for forslaget, så sørg for at se dine bedste. Slap af, tage en dyb indånding, og husk, at hvis hun virkelig er den rigtige, kan intet gå galt.

Et bryllup forslag er nok den mest nerve wracking type forslag

Et bryllup forslag er nok den mest nerve wracking type forslag, du nogensinde vil gøre. Bare husk, at uanset hvad du siger eller gør, bør han være lige fra hjertet. Held og lykke!