E2y

Sådan organisere en pony klub

Ponyer er naturligvis interessant for børn

Ponyer er naturligvis interessant for børn, hvilket er grunden til hundredvis af Pony Clubs er dukket op over hele landet. Hvis du vil hjælpe dit barn komme ind i en Pony Club, kan du oprette din egen i området, hvis der er ingen tilgængelige. Her er hvordan.

Medlemskab

Medlemskab. Du bliver nødt til at fokusere på medlemskabet først. Bestemme, hvor mange mennesker er villige til at deltage i Pony Club. Et af de bedste steder at tale om dette er i PTA møder på skolen, hvor du vil have mulighed for at tale med forældrene om andre børn. Husk, at Pony Club arbejder med masser af deltagelse på den del af de forældre, der vil hjælpe med at organisere klubben, finansiere de behov klubben, og leder efter deres egne børn. Når du har en base af medlemmer, kan du gå videre til at danne klubben.

Funding

Sådan organisere en pony klub. Uddannelse og praksis.
Sådan organisere en pony klub. Uddannelse og praksis.

Funding. Finansieringen for klubben er vigtigt, især da der er instruktører, som du bliver nødt til at ansætte og som vil lære børnene de grundlæggende principper for ponyridning sikkerhed og teknikker. Du bliver også nødt til at udleje ponyer for børn, medmindre børnene faktisk har deres egne ponyer. Du bliver også nødt til at leje ud ranches og parker, hvor børnene kan lege og ride deres ponyer. Finansieringen kommer primært fra forældrene, selvom du også kan oprette fundraising drev og få henvendelser fra andre folk i nabolaget.

Struktur

Struktur. Strukturen af ​​ponyklub bør også blive talt om på forhånd. Strukturen omfatter embedsmænd for Pony Club, hvordan disse embedsmænd vil blive valgt, og andre organisatoriske detaljer. Så meget som muligt, få et medlem fra en etableret Pony Club til at hjælpe dig med dette, selvom du også kan koordinere med nationale kontor for Pony Club, der kan sende repræsentanter til hjælpe med at danne klubben.

Uddannelse

Uddannelse. Uddannelse er en stor og integreret del af Pony Club. I klubben, vil børnene ikke bare gawk og lege med ponyer, men de vil også lære at drage omsorg for en pony, hvordan man interagerer med dyrene, hvordan at ride ponyer sikkert, og de forskellige teknikker i tæmme og få en pony at ride effektivt for børn. Equestrian undervisere, der har konkrete erfaringer med håndtering heste bør give disse workshops.

Uddannelse og praksis

Ponyer er naturligvis interessant for børn. Uddannelse og praksis.
Ponyer er naturligvis interessant for børn. Uddannelse og praksis.

Uddannelse og praksis. Klubben skal også give ikke blot en mulighed for børnene at vide mere om de ponyer, men rent faktisk at ride og træne med ponyerne så godt. Disse bør være planlagt på forhånd, så forældrene kan forberede deres børn og budget de nødvendige midler til at udleje ponyerne. Så meget som muligt, uddannelse og praksis bør lovliggøres, såsom hver weekend eller deromkring, så børnene virkelig vil komme til at opleve træning med ponyer og tæmme dem.

Besøg Europa Pony Club for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter din egen Pony Club. Gennem disse trin, bør du dog være i stand til at danne en grundlæggende Pony Club, der er sikker på at gøre dine små børn glade.