E2y

Sådan organisere et bryllup brusebad

Bryllup brusere er en fantastisk måde for nye par at annoncere deres engagement. I bryllup brusebad, kan parret også gives gaver, og kan blive lykønsket af andre mennesker for deres beslutning om at blive gift. Hvis du ønsker at være vært for et bryllup brusebad, her er nogle af de trin, du bliver nødt til at organisere begivenheden.

Dato

Sådan organisere et bryllup brusebad. Gæstelisten.
Sådan organisere et bryllup brusebad. Gæstelisten.

Date. For at du kan få så mange venner og familie sammen for bryllup brusebad, bør du planlægge brusebadet i en tid, der er bekvemt for det største antal mennesker. De sædvanlige datoer, der anvendes, er weekenden, da de fleste mennesker er frie i weekenden. Men du kan også være vært for et bryllup brusebad på fredag ​​nætter efter kontortid, selv om nogle af de gæster ønsker måske at slappe af og koble i løbet af denne tid. Tilføj i et par drinks, dog, og du kan hjælpe dem slappe af, som de deltager i bruseren.

Gæsteliste

Gæstelisten. Gæstelisten bør også tænkt på i forvejen. Ideelt set vil du har brug for et vilkårligt sted 10-20 gæster, afhængigt af om du vil have en stor eller lille gruppe til brylluppet brusebad. Husk dog, at jo større gruppen, jo sværere vil det være at organisere gruppen. Du skal også have et sted, der er stort nok til op til tyve personer til at bevæge sig. Hvis du har ekstra kontanter, kan du faktisk leje et hotel konferencesal til brylluppet brusebad.

Theme. De fleste bryllup brusere er tema. Temaet kan være så simpelt som en farvekode for kjolen. Du kan oprette en hvid tema bryllup brusebad for eksempel. Du kan også have en teselskab tema bryllup brusebad, hvor du kan tjene te og et udvalg af kiks og andre kager. Du kan endda få en Rubber Ducky tema bryllup brusebad, i forventning om at danne en familie efter brylluppet.

Gæsteliste. Theme.
Gæsteliste. Theme.

Menu. Menuen for brylluppet brusebad vil afhænge af det tema, du har valgt. For eksempel, hvis du har valgt en hawaiiansk tema bryllup brusebad du kan grill nogle kylling kebabs og tjene disse med Hawaiian frugt punch. Bortset fra det tema, så sørg for, at den mad, du serverer er nemme at tilberede og nem at for gæster til at spise. Fingermad er ideelle. Hvis du har den ekstra penge, kan du leje cateringvirksomheder at forberede mad til dig.

Program

Program. Sørg for at du har et kort program til brylluppet brusebad. Programmet behøver ikke at være alt for detaljeret, men bør give retning til bryllup brusebad. Du kan tilføje en kort video, der viser det lykkelige par, for eksempel, eller sætte en tid i brylluppet brusebad for gæster til at lykønske parret eller præsentere deres gaver.

Endelig skabe små poletter som du kan give til dine gæster. Den tokens kan være så simpelt som en betænksom kort, selvom du kan være mere kreativ og give væk små elementer såsom dekorative kasser eller bagværk. Disse vil vise gæsterne, at du har nydt deres tilstedeværelse og deltagelse i dit bryllup brusebad.