E2y

Sådan overgang til et trin forælder rolle

I dag "blandet" familier er normen

I dag "blandet" familier er normen. Det er ikke ualmindeligt for nygifte til at komme ind i et ægteskab med børn fra tidligere forhold, og når de gør, skal den nye familie lære at tilpasse sig en ny livssituation. Hvis du er ved at blive et skridt forælder, er der nogle ting, du kan gøre for at gøre overgangen nemmere - for dig selv, og for hvert medlem af familien.

Sådan overgang til et trin forælder rolle. Trække på hjælp fra din ægtefælle.
Sådan overgang til et trin forælder rolle. Trække på hjælp fra din ægtefælle.

 1. Gå langsomt. Ændringer er svært for alle, og børn, især, kan have en vanskelig tid i begyndelsen. Du kan forvente nogle indledende vrede og indsigelser mod din rolle i deres liv. Det er ikke ualmindeligt for børn at holde på håbet om, at deres forældre vil være at få sammen igen - din tilstedeværelse, i øjnene af børnene er dokumentation for, at deres forældre har flyttet.
 2. Trække på hjælp fra din ægtefælle. Det er helt afgørende, at du og din ægtefælle danne en fælles front med børnene. I starten vil de reagere bedre til rådgivning og vejledning fra den forælder, at de allerede fortrolig med. Med tiden, med støtte fra din ægtefælle og, vil børnene komme til at acceptere din myndighed så godt.
 3. Ændringer i reglerne er uundgåelig, men sørg for at gennemføre eventuelle ændringer gradvist, især hvis reglerne vil være strengere end de børn, der er vant til. Du kan ikke komme ind i deres liv, tage væk friheder, som de er kommet til at forvente, og antage, at de vil være glad for det. Hvis både du og din ægtefælle er at bringe børn ind i ægteskabet, er det vigtigt, at de samme husorden gælder for alle. Dette vil sandsynligvis betyde, at at alle børn vil opleve nogle ændringer i reglerne, men med tiden er det rimeligt at forvente, at alle vil komme til at acceptere de nye retningslinjer. Diskuter disciplin, udgangsforbud, akkord forventninger og andre spørgsmål vedrørende de børn med din ægtefælle. Sammen beslutter på regler, som du både vil enige om at gennemføre og håndhæve. Tal om konsekvenser for ulydighed. Når du har arbejdet ud af detaljerne, samle børnene og drøfte reglerne med dem.
 4. Være venlig, men fast. Selv om det er naturligt for børnene at harmes det faktum, at deres liv er i forandring, ikke tillader dem at bruge situationen som en undskyldning for dårlig opførsel.
 5. Deltag i en støttegruppe eller online community. Undersøgelser har vist, at en af ​​de bedste måder at lære at blive et stort skridt forælder er at lære af og dele erfaringer med andre stedforældre. Jeg vil stærkt anbefale overvejer at tilslutte et online community helliget stepmoms eller stepdads såsom www.secondwivesclub.com eller www.stepdad.org (disse er de to bedste jeg kender til).
 6. Aldrig forsøge at erstatte børnenes anden forælder. Du kan stræbe efter at være en ekstra, kærlig voksen i deres liv, men du er ikke deres "nye" mor eller far. Nogle gange, børn føler, at de bliver illoyale overfor deres anden forælder, hvis de kan lide deres trin forælder. Lad dem vide, at du ville elske at være en ekstra kærlig voksen i deres liv, men at deres forældre altid vil være deres forældre.
 7. Hvis det overhovedet er muligt, trække på hjælp fra børnenes andre naturlige forælder. Det er i den bedste interesse for børnene, at alle de voksne interagerer i en civil måde, og at de gør, hvad de kan for at se øje til øje med spørgsmål vedrørende børnenes velfærd. Gør alt, hvad du kan for at forsikre den anden forælder, at du respekterer hans eller hendes uerstattelig rolle i barnets liv.

 8. Selvom brugsartikler beslutninger vedrørende børnene kan foretages mellem dig og din ægtefælle, så husk at de store livsvalg bør foretages af børnenes biologiske forældre. Du er velkommen til at give dit input om disse beslutninger til din ægtefælle, men give ham eller hende til at tale for jer begge.

 9. Ligegyldigt hvad dine personlige følelser er aldrig badmouth børnenes anden forælder. Børn har al mulig ret til at elske begge deres forældre, uanset omstændighederne. Derudover børn ofte tror, ​​at hvis deres forældre er dårlige, det betyder, at de er dårlige, også. Sådan en sårende følelser bør aldrig blive udtrykt til et barn.
 10. Hvis børnenes anden forælder er permanent ude af billedet på grund af dødsfald eller andre omstændigheder, skal du sørge for at ære og respektere deres hukommelse. Denne person har spillet en vigtig rolle i livet af børnene, og de vil sætte pris på din overvejelse.
 11. Hang derinde. Ved konsekvent at gøre dig selv kærlig og tilgængelig, vil selv de mest modstandsdygtige barn lære at acceptere og elske dig.