E2y

Sådan overlever en uønsket skilsmisse

Slutningen af ​​et ægteskab er et af de mest ødelæggende og vanskelige ting at tilbagesøge. Men når papirarbejdet er blevet indstillet og dekretet har fået, så er du nødt til at affinde sig med skilsmissen, så du kan komme videre.

Sådan overlever en uønsket skilsmisse. Accepter din nye virkelighed.
Sådan overlever en uønsket skilsmisse. Accepter din nye virkelighed.

Her er hvordan man kan overleve en uønsket skilsmisse.

  • Accepter din nye virkelighed. Selv hvis du ikke ønsker skilsmisse, er du nødt til at acceptere, at din ægtefælle gør. Det tager to til et ægteskab arbejde og kun en til at kalde det afsluttes. Stop at være i benægtelse. Du bør også stoppe skylden og lære at flytte dit fokus på din egen fremtid.
  • Tal med din ægtefælle. Selvom du er formentlig ikke i det bedste forhold med din ægtefælle, så prøv at sætte sig ned med en mægler, så du kan diskutere ting om ægteskab. Hvis du ikke er klar over, hvorfor du får en skilsmisse, så er der noget galt. Du kan stadig være i benægtelse om ting, eller du har ikke kommet til fuldt ud at acceptere din nye virkelighed. Undgå at kæmpe eller lægger skylden på hinanden. Men prøv at se om du kan tale om et kompromis.
  • Settle ejendommen og depotaftaler. Hvis du ikke kan tale med din ægtefælle, så er du nødt til at lade de advokater forhandle på dine vegne. Du er nødt til at finde ud af, om du får underholdsbidrag, huset og børnene. Prøv at finde ud af en aftale med din ægtefælle. Ellers vil dommeren være en til at opdele tingene op for dig. Når vi beskæftiger os med børnene, så tænk på, hvad der er i deres bedste interesse, snarere end at bruge dem til at såre din ægtefælle eller få selv. Når det kommer til penge, gå med, hvad der er retfærdigt.
  • Få rådgivning. Du er nødt til at søge hjælp beskæftiger sig med dine følelser og følelser. Det er bedst at tale med en terapeut eller rådgiver snarere end blot din bedste ven. Han vil være i stand til at give dig en mere neutral perspektiv og lære dig de færdigheder, så du kan klare omvæltning i dit liv. Du er nødt til at udleje alle negativitet du føler dig så du kan begynde at helbrede fra det. Denne proces vil tage et stykke tid, men tillader dig selv at sørge og komme videre.
  • Få et job. Hvis du ikke arbejder, er du nødt til at få din økonomi i orden. For mange mennesker er dette den mest vanskelige aspekt af skilsmisse. Men arbejde med de færdigheder, som du har. Overveje at starte en virksomhed eller finde måder at arbejde fra hjemmet, hvis du har brug for at bo med dine børn.
  • Søge støtte fra dine venner og familiemedlemmer. Omgiv dig med mennesker, der ønsker det bedste for dig. Det er godt at tage en pause og være sammen med venner. Din familie vil minde dig om, at der stadig er kærlighed i dit liv, og du er elskelig.
  • Sæt et mål for dig selv. Nu, at du er behæftet med en ægtefælle, kan du igen begynde at tænke om dig selv og hvad du vil have ud af livet. Det er tid til at omdefinere og genopfinde sig selv. Uanset om du ønsker at være en succes, så du kan understøtte dine børn, eller du ønsker at starte den karriere, du altid har ønsket, men var nødt til at afsætte, nu er det tid til at gøre det.


Der er et liv efter skilsmissen

Der er et liv efter skilsmissen. I mange tilfælde er det endnu bedre end det liv du måtte have haft under ægteskabet. Tillad dig selv tid til at helbrede, så omgruppere og fokusere, så du kan komme videre.