E2y

Sådan overlever heartbreak

Da han blev spurgt om kærlighed, folk synes at have en masse ting at sige. Det kan være deres gode øjeblikke eller deres værste øjeblikke. Nogle endda konkludere, at kærlighed alene kan flytte bjerge. Nå, selvfølgelig, kan folk ikke lade være poetisk, hvis de er forelsket, right? Faktisk, de er utallige sentimentale sange lige nu, at koncentrere alle deres hjertesorger forårsaget af deres såkaldte "kærlighed til deres liv." Selvom hjertesorg kan være kortvarig, de stadig kan gøre en masse skade for den pågældende person. Vi må indrømme, at nogle objekter for hengivenhed er simpelthen ikke værdigt for agtelse. Og nogle forværre deres situation ved at lade deres fantasier for at tilsidesætte grund. Men dyrke romantiske forventninger til en umulig forhold er således usundt. Unreturned kærlighed er blevet nævnt af læger som en årsag til depression, angst og generel angst, søvnløshed eller letargi, brystsmerter eller åndenød. Og det er ikke alle, kan du også føle dig svag, kan du ønsker at isolere dig selv fra familie og venner, ydmygelse og forlegenhed. Men jeg siger dig, længe efter at heartbreak er forsvundet, minder om dig efter nogen omkring, hvilket gør en scene i det offentlige, og generelt gøre dig selv til grin kan blive hængende. Som en start på at opnå overlevelse fra hjertesorg, kan du overveje nedenstående trin.

Trin 1

Face virkeligheden. Der er ikke noget mere end at være realistisk. Vi skal ikke bare stole på vores fantasier. Du skal også overveje mængden af ​​chance for en rigtig romantisk udvikling. Desuden har den person, du kan lide vist nogen interesse i dig overhovedet? Og hvis ikke, er der nogen reel grund til at tro, at tingene vil ændre sig i fremtiden? Eller er du bare at læse romantisk interesse i uskyldige ord og handlinger på hans eller hendes side? Det er afgørende for os at fjerne forbitrelse fra dit hjerte ved at nægte at dvæle ved fantasi. Der er en tid til kærlighed og der kan være år senere, når du er mest klar til det.

Trin 2

Analysere, hvad du føler. Analyse betyder spørger "du" spørgsmål. Hvor godt kender jeg virkelig kender denne person, jeg har sat mit hjerte på? Jeg blinding mig selv fra denne persons fejl? Det er bedre for dig at analysere den form for kærlighed, du føler for denne person. Det kan være lige en umoden form for kærlighed. Ifølge Kathy McCoy, Umodne kærlighed "kan komme og gå i et øjeblik. Der er fokus på dig, og du er simpelthen forelsket i tanken om at være forelsket. Umodne kærlighed klamrer, rethaverisk og jaloux. Umodne kærlighed kræver perfektion . "

Trin 3

Du skal få ham / hende fra dit sind. Jeg forstår, at alle de argumenter i verden ikke helt slette hvordan du føler. Men du kan undgå at fodre problemet. Og det betyder undgå romantiske romaner, ser kærlighedshistorier i både tv og i film, eller lytte til bestemte typer af musik. Hold dig travlt og se tingene på en positiv måde. Lad din familie og venner hjælpe dig. Prøv en ny hobby, gøre noget motion, studere et sprog, læse Bibelen og bede altid.


Sådan overlever heartbreak. Analysere, hvad du føler.
Sådan overlever heartbreak. Analysere, hvad du føler.

Bevæger sig på, er aldrig let. Men i tiden, vil smerten sikkert stilne af. Sikkert, med al denne erfaring, vil du have lært meget om dig selv og dine følelser og være mere forberedt med en ægte kærlighed, der kommer i fremtiden. Må ikke travlt selv, i stedet tage et skridt ad gangen. Bed altid, fortæller Gud alt, hvad du føler og bede om vejledning. Ingen ved kærlighed mere end Gud. Husk, at Bibelen siger, at Gud er kærlighed.