E2y

Sådan potte træne kæledyr rotter

Nogle siger, at pottetræning rotterne ikke er en mulighed. Men med lidt tålmodighed og en vis viden, kan du faktisk potte træne dit kæledyr rotte. Rotter er meget billigt og kan potte uddannet meste af tiden.

Trin 1

Rens dit bur. Braklægning nogle brugt strøelse, men buret skal rengøres virkelig godt. Brug et enzymprodukt til at rense urinen og deodorize, eller du kan bruge ting, du har omkring huset. (Vask det grundigt. Derefter sprøjtes ned med hydrogenperoxid. Lad det lufttørre. Sprøjt ned med hvid eddike og lad det lufttørre.) Når buret er helt ren, desinficeret, og deodoriseret, sætte frisk strøelse i buret.

Sådan potte træne kæledyr rotter. Konfigurer din potte.
Sådan potte træne kæledyr rotter. Konfigurer din potte.

Trin 2

Konfigurer din potte. Hvis du har flere kæledyr rotter, vil du ønsker en god størrelse potte, så mere end én rotte kan bruge det på et tidspunkt. Den strøelse eller strøelse du bruger, bør være meget forskellig fra strøelse i buret. Hvis du bruger chips til strøelse, så brug et papir produkt til strøelse, eller omvendt. Enten måde skal det være meget forskellige. Top det med den beskidte strøelse, at du afsætter fra rengøring.

Trin 3

Rens din rotte bur. Rens buret ofte, men lad kuld pan beskidt. Dette vil hjælpe dine rotter til at indse, at de ikke er meningen at bruge deres strøelse, men det er meningen at bruge potte. Du skal sanatize og deodorize buret hver gang du renser den. Jo mere du renser det, jo lettere vil det være at potte træne dit kæledyr rotter.

Trin 4

Efter fire eller fem måneder, skal du rengøre potte. Medbring altid en potte.
Efter fire eller fem måneder, skal du rengøre potte. Medbring altid en potte.

Efter fire eller fem måneder, skal du rengøre potte. Når dine kæledyr rotter har fået en god styr på at bruge potte du kan derefter rengøre den. I første omgang, dump bare det og tilføje ren strøelse. Derefter kan du dumpe det og vaske det. Efter et stykke tid vil du være i stand til at rense det og deodorize det så godt, men du ønsker at vente i lang tid for at sikre, at dine rotter har hænge af det. Hvis det ikke ligner et godt sted at gå og ikke lugt ligesom et sted at gå, så vil de ikke gå der, så du skal ikke være alt for ren!

Trin 5

Medbring altid en potte. Hvis du rejser med dit kæledyr rotter eller du får dem ud og lad dem spille, så skal du medbringe dit potte uddannet rotte en potte eller de vil blive berørt. Dette gælder især, hvis de er ude i lang tid. Sæt potte et sted let tilgængelige.


Rotter er smart og de fleste af dem vil få hænge af dette i tre eller fire måneder. Men du nødt til at være tålmodig for dem, i modsætning til andre dyr, behøver kæledyr rotter ikke har tendens til at gå på toilettet i et enkelt hjørne af deres bur. Nogle vil bruge deres reden lige så meget som en anden hjørne. Jeg havde endda en rotte, der ville flytte hendes fra en etage til en anden, fordi hun havde besluttet at hun sov på det sted, hun plejede at gå. Du er nødt til at være tålmodig, og du kan lære kæledyr rotter til at bruge en kattebakke. Bare være tilgivende og vide, at det vil tage tid.