E2y

Sådan reagerer, når din partner kommer ud af skabet

Det er vanskeligt at komme ud af skabet. Med mængden af ​​polemikken omkring homoseksuelle, vil det tage stort mod for nogen til at afsløre sin sande identitet til en anden person, især til en person tæt på ham.

Hvis du har en god ven eller en kæreste, der betror dig hans homoseksualitet, ville det ikke være overraskende, at hvis du føler dig forvirret eller vred lige nu. Du bør dog også forstå, at denne person elsker og stoler på jer så meget, at han ikke ønsker at narre dig til at tro ham som en person, han er ikke. Her er nogle tips om, hvordan du kan konstruktivt svare på denne åbenbaring:

Sådan reagerer, når din partner kommer ud af skabet. Prøv at være besindig.
Sådan reagerer, når din partner kommer ud af skabet. Prøv at være besindig.

  • Prøv at være besindig. Du kan være lamslået ved først om hvad, der er blevet åbenbaret for dig, men prøv at være rimelig om det. Det tager en stor hjerte at acceptere og afsløre for verden, især til en person, der er en hjertesag for ham, hans homoseksualitet. Fortæl dig selv, at din ven eller kæreste bekymrer sig for dig så meget, at han ønsker at være ærlig med dig. Du må heller ikke glemme, at din partner er stadig den samme person, du har mødt før han åbenbarede sig for dig. Han kan være kommet ud af skabet, men han har stadig den samme karakter, overbevisninger, og sympatier og antipatier.
  • Udtrykke dine følelser. Vær ikke bange for at fortælle dine følelser omkring situationen. Holde dine følelser aftappet op inde vil bare gøre tingene værre for dig og din partner. Vær ærlig med din partner på samme måde, som han har været ærlig med dig. Fortæl ham, hvis du er vred, forvirret eller føler sig akavet over situationen. På denne måde kan du tale med hinanden, hvad du kan gøre ved det.
  • Accepter situationen. Du har måske svært ved at acceptere situationen med det samme, men du bør forsøge at komme i form af situationen lidt efter lidt. Der er ingen mening at tvinge din partner til at ændre, hvem han er, som du ville spørge ham om at fornægte sig selv, hvis du gør dette. Hvis den person, der kom ud af skabet er din kæreste, foregribe sluttede forholdet. Du bør dog ikke tænke to gange om at være venner med din partner, især hvis han har været en god person til dig. Husk, at det er den heteroseksuelt forhold, du slutter med din partner, ikke venskab. Hvis du virkelig har svært ved at acceptere situationen, overveje at gå til en terapeut, en vejleder, eller til nogen, du kan stole på i det mindste at tale om din situation. På denne måde kan du udtrykke til nogen, hvordan du føler om situationen, og på samme tid, kan nogen hjælpe dig gå igennem med det.


Være følsomme over din partners følelser

Være følsomme over din partners følelser. Husk på, at han kommer ud af skabet ikke har noget at gøre med dig, så tag det ikke personligt. Også være forsigtig med at vælge de ord, du kommer til at sige til ham, fordi han kunne blive krænket af det. Hvis du har spørgsmål, skal du ikke være bange for at spørge ham. Bare husk at bede ham pænt og roligt.