E2y

Sådan reagerer på en pige, som har flirte med dig

Det kan ske i en bar

Det kan ske i en bar, en fest, på kontoret, i skolen eller endda på kirken. Ja, det er helt almindeligt for kvinder at flirte med dig, bør de finder dig tiltrækkende eller tiltrækkende. Spørgsmålet her er, hvordan du skal reagere, så du ikke blæse denne chance bør du finde hende attraktiv og tiltrækkende så godt. Her er nogle tips.

 • Bestem hvis pigen er flirte. Naturligvis, dette er den første ting, du bliver nødt til at lære. Husk, nogle piger er naturligvis venlige og deres bevægelser kan blive misforstået som flirten. Hvis du bliver for aggressiv, vil du højst sandsynligt få slået eller afvises. Derfor, før du sender din helt egen flirten tilbage til pigen, vurdere, om pigens gestus er af flirtende slags eller bare en gestus af uskyldige venlighed.

  Sådan reagerer på en pige, som har flirte med dig. Bestem hvis pigen er flirte.
  Sådan reagerer på en pige, som har flirte med dig. Bestem hvis pigen er flirte.

  Normalt vil en god tommelfingerregel at følge, når det bestemmes, om en pige er at flirte med dig, er ved at observere hende bevæger sig. En pige, der er tiltrukket af dig vil normalt fokusere sin nysgerrighed på dig. Det betyder, at de samtaleemner vil være omkring dig. Nu, dette er ikke det eneste, du bør kigge på. Du vil gerne se, om hun indsætter specifikke subtile hentydninger samt sniger sig ind noget intime berøringer på kroppen, enten det er din hånd, lår eller ansigt. Du bør også være meget opmærksom på hendes krop bevægelse, især hendes ben samt den måde, hun ser på dig. Vær opmærksom på, hvad hun gør med sine hænder. For eksempel,. Hvis hun taler til dig, mens du spiller med håret en masse Alle disse er signaler om, at hun er meget interesseret i dig. Hvis det er tilfældet, så dit svar på disse fremskridt vil være kritisk.

 • Gengæld. Hvis du er interesseret i den pige, flirte med dig, så den bedste måde at nærme sig denne situation er at returnere favor, ellers kendt som spejling. Dybest set, vil du ønsker at gøre stort set de samme ting hun gør. For eksempel, hvis hun holder på gingerly røre dig under samtalen returnere gestus med du ejer.

  Men sørg for at overveje, hvordan at røre hende forsigtigt. Hvis hun rører dig på hånden, skal du gøre det samme på hendes hånd. Hvis hun rører dig på ansigt, overveje at røre hende på halsen eller øret. Hvis hun rører dig på låret, ja, kan du virkelig gøre det samme. I stedet røre hende på ryggen, hvor nogle af hendes hud kan mærkes.

  Nu, hvis hun holder om at indsætte subtile hentydninger lege med hende og tilbyde det samme. Men sørg for at holde det smagfuldt men legesyg. Lette vittigheder og vittige bemærkninger vil gøre. Må ikke gå overbord eller blive for aggressiv, da dette kan slå hende ud og skræmme hende væk. Hvis du virkelig ønsker at alliere sig med denne pige, så prøv at spørge hende ud, eller at møde dig på et mere afsides sted. Selvfølgelig, sørg for, at situationen er velegnet til det, ellers kan hun finde dit forslag lidt for fremad.


Det kan ske i en bar. Gengæld.
Det kan ske i en bar. Gengæld.

På den anden side, hvis du er uinteresserede med hendes tilnærmelser derefter bliver nonchalant og optræder uinteresserede er vejen at gå. Ét ord svar vil gøre for at underrette hende, at du ikke er interesseret. Hvis hun bliver for aggressive, kan du altid høfligt slå hende ned og lade hende være.