E2y

Sådan reparere en sele

En sele kan henvise til elektriske stropper eller dem, der anvendes til stunts, men sædvanligvis anvendes til at henvise til den, der anvendes som tilbehør på en hest. En sele af denne type bruges til at drapere sikkert omkring en hest, så den kan trække vedhæng, såsom hestetrukne køretøjer (kane, vogn, og transport) og værktøjer som en plov.

Hvis du har hest seletøj

Hvis du har hest seletøj, der skal repareres, huske på, at det er vigtigt, at du får jobbet gjort rigtigt. Det er forholdsvis let og gennemførligt, men det er vigtigt er stresset på grund af arten af ​​selen 'funktion. Forestil dig, hvad der ville ske med en dårligt udført reparation. En hesteseletøj fungerer som en livline mellem en hest og dens ejer eller rytter, så du er nødt til at sørge for, at du følger de trin og ikke springe noget eller tage genveje, når reparere en sele.

Mener også

Mener også, at en sele er på en måde en hest tøj. Hvis hestens seletøj er brudt eller defekt, skal du ikke løse problemet ved blot at få seletøj materiale beregnet til andre dyr, der kan vise sig at være ubrugelig og uvenlige til heste. Det vil bare gøre hesten ubehageligt og ville hæmme på hestens effektivitet. Da en sele er som en hest tøj, skal du også foretage overvejelser, at selen passer på hestens krop. Ikke alle heste er ens, så meget som muligt ikke blot sagt på en anden hestens sele på en anden. Den dimensionering eller oprettet af selen komponenter kan ikke passe. Som en generel tommelfingerregel bør en hest seletøj passe hestens krop komfortabelt. Der bør være nok godtgørelse af plads til at lade hesten bevæger sig uden sele chaffing på ham. Det siger sig selv, at et ødelagt eller beskadiget sele bør repareres hurtigst muligt for at undgå tilfælde af heste bryde fri.

Følg disse enkle trin til at reparere en sele:

At reparere en brækket seletøj, forberede følgende punkter: kvalitet læder, hulning eller syl, nitter og skruer.

Sådan reparere en sele. Fortsæt at kontrollere de andre bestanddele af selen.
Sådan reparere en sele. Fortsæt at kontrollere de andre bestanddele af selen.

  • Kontroller tøjlerne. Hvis du skal udskifte tømmerne, høj kvalitet og fremragende kvalitet læder er vejen at gå. Sørg for, at tøjler 'guide loops er sikkert fastgjort.
  • Fortsæt at kontrollere de andre bestanddele af selen. Kontroller tilstanden af ​​maven rem, bukser strop, slæbebåd rem, bukser og spor. Du kan nemt sætte nye juts at du er nødt til at prime læder første til at gøre det mere smidigt.
  • Kontrollere tilstanden af ​​kraven. Normalt kraven lider slitage. Hvis du er nødt til at udskifte kraven, så sørg for, at du arbejder på læderet for at gøre det blødt og behageligt.
  • Kontroller winkers. Normalt dette kræver udskiftning. Winkers er egnede til at holde hesten på plads.


Når fashioning sele komponenter

Når fashioning sele komponenter, sørg for at bruge de bedste materialer til rådighed. Du kan gå til en læder butik for at få kvalitet læder og råhud, og spørge, hvad tråd, du kan bruge til at støtte og arbejde med tykkelsen af ​​læder. Hvis du ikke har en læder punch, kan du bruge en syl til at gøre huller til tråden.