E2y

Sådan romantisk foreslå din kæreste

Siden tidernes morgen har det været en kvindes drøm at få et romantisk forslag, med alt tilbehør. Det bare gør deres hjerte smelter, når den fyr går alle ud til at sætte scenen for en romantisk forslag. Aftensmad, vidunderlige musik, særlige mødested, blomster, vin og selvfølgelig ringen, kan holde kvindens hjerte aflutter. Det er et vidunderligt øjeblik at huske og forløberen for mere romantiske ting til at ske senere. Guys ønsker at gøre det rigtigt. Det er ikke behøver at være så omfattende. Du bør lægge mere tanke i at komme ind i, hvad der vil gøre din kæreste værdsætte og blive væltet omkuld af dit romantiske forslag.

Sådan romantisk foreslå din kæreste. Kig efter den rigtige forlovelsesring.
Sådan romantisk foreslå din kæreste. Kig efter den rigtige forlovelsesring.

  1. Før tænker på, hvordan du ønsker at foreslå, så sørg for, at du mødes med din kærestes forældre, herunder bedsteforældre, hvis det er muligt, og bede om hendes hånd i ægteskab. De fleste moderne par afkald denne tradition. Husk, at forældre og bedsteforældre er fra en anden generation, og de vil sætte pris på dig mere, og du kan vinde dem over med denne gestus. Det betyder, at du tænker på dem og ønsker at få deres velsignelse til din fagforening.
  2. Kig efter den rigtige forlovelsesring. Sørg for at du ved, hvad din kærestes præferencer er. Selvom diamant er stadig den traditionelle sten til forlovelsesringe, nogle kvinder foretrækker at have andre sten, eller forskellige sten parret med diamanter. Platin er det mest foretrukne metal dag. Få den graveret med en vidunderlig sætning, der udtrykker, hvordan du føler om hende.
  3. Søge hjælp hos din kærestes søstre og nære venner for at finde ud af, hvad er hendes idé om en romantisk forslag. De fleste piger taler om dette, da de har lært forskellen mellem en mand og en kvinde. Dette kan hjælpe dig en masse, som du vil have den rigtige hjælp til at forberede den mest romantiske forslag, at din kæreste har drømt om.
  4. Bestil en buket af hendes foretrukne blomster. Forslag og blomster gå sammen. Der er noget om blomster, der kan gøre en kvinde føler sig så elsker. Hvis hun ikke er til blomster, så sørg for at du ved hvad hendes andre yndlings ting er, og være sikker på at få det som en del af din romantiske forslag rekvisitter.
  5. Kig efter det rigtige sted, hvor du kan få noget privatliv. Det ser ud og føles mere romantisk, når der er kun de to af dig, når du foreslår. Bestil den mad, du både kærlighed, dessert og vin. Lad restauranten ved, at du vil foreslå din kæreste og bede om forslag til, borddækningen, den rigtige belysning til bordet, tabel placering, mad, vin og dessert. Spørg om de kan have nogle favorit musik der skal spilles under middagen som en del af den romantiske indstilling.
  6. Må ikke gå til de overused metoder til at foreslå som at smide ringen inde i vin glas eller skjule det inde et stykke kage eller is. Gå med din tarm-føler. Recite en favorit digt eller passage fra en bog, der vil føre ind på din popping spørgsmålet eller give hende en romantisk notat, der siger alt, hvad du føler for hende, og vedlægge ringen inde i konvolutten. Tag inspiration fra, hvad du har lært af din kærestes søstre og venner. Gøre nogle forskning for at finde ud af mere kreative midler til at foreslå. Internettet er sprængfyldt med ideer til romantiske forslag.

Vide, hvad der gør dig og din kæreste bo sammen. Under den tid, du var dating der vil være et øjeblik, at du og hendes både nyde og huske. Disse kan være dine fingerpeg om, hvordan at sætte scenen til romantisk foreslå din kæreste, for et forslag, som vil være svært at glemme.