E2y

Sådan romantisk kysse en ægtefælle

Passion er en væsentlig ingrediens i et ægteskab

Passion er en væsentlig ingrediens i et ægteskab. Det holder jer sammen og holder kærligheden i live. Når lidenskab dør ned, kan din gift liv være meget kedeligt, og du kan ende op bare at gå gennem den rutinemæssige af at være et ægtepar. Kissing kan bare være obligatorisk eller ude af vane. Giver din ægtefælle en romantisk kys er meget forskellig fra kysse din ægtefælle på kinden, når du siger godnat, eller når du tager på arbejde om morgenen. Kom i den romantiske stemning er sjovere, hvis det er uventet og næsten uplanlagte. Du behøver ikke at oprette en store scene for at give din ægtefælle et romantisk kys, men timingen skal være rigtigt, ellers stemningen vil blive tabt, og du vil ende med at blive gnaven og ud af sorterer når romantik, du har ledt frem til skal skæres korte. Følgende er nogle tips om, hvordan du romantisk kysse din ægtefælle.

  1. Tænk på de gange før, da du var stadig dating og de situationer og de tidspunkter, du har udvekslet romantiske kys. Du kan hente inspiration fra disse øjeblikke, at du både har nydt og forsøge at genskabe den mest romantiske ene eller afhente ideer fra hver enkelt og oprette en ny romantisk indstilling.
  2. Vælg det rigtige tidspunkt og sted. Sørg for at du ægtefælle er afslappet og er modtagelig for den romantiske stemning, du forsøger at opbygge. Det kan være, mens de to af du sidder sammen i stuen sofaen efter middag og nyder hinandens selskab.
  3. Sluk lys og tænde mere romantiske bordlamper. Du kan også placere farvet stof over lampeskærme tidligere eller sprøjte nogle eksotiske æterisk olie til de pærer. Pæren vil give en vidunderlig duft til at skabe den romantiske stemning, når det har varmet den æteriske olie. Sørg for at du bruger en duft, at din ægtefælle elsker især.
  4. Sid så tæt som du kan komme til din ægtefælle og vend ham langsomt. Placer en af ​​dine hænder på bagsiden af ​​hans hals. Det vil være bedre, hvis du langsomt kan køre din håndflade over hans bryst, derefter langs siden af ​​halsen, før du rent faktisk kop hans nakken. Brug denne hånd til at trække sit ansigt mod dig.
  5. Da hans ansigt er tæt nok, skal du skubbe din anden arm forbi hans side og op skulderbladene og give ham et klem.
  6. Placer dine læber mod din ægtefælles læber i en drillende lidenskab, aldrig opholder sig i ét sted. Du kan give ham korte kys på forskellige dele af hans mund, i midten og i hjørnerne. Giv ham nogle nips på hans nedre læber, mens ikke at lade din ægtefælle låsen på dine egne læber. Dette vil skabe mere ønsker, mere varme og mere lidenskab.
  7. Når du har drillet ham nok, og han er faktisk trækker dig tættere på ham, skal du trykke dine læber på hans og åbne dem bredere for at tillade ham at udforske dine læber og din mund.
  8. Trace tungen over konturen af ​​din mands læber over hans læber og når han åbner munden, køre tungen over kanten af ​​hans tænder, øvre og nedre.
  9. Så snart du føler din mand ønsker mere, give sin en vidunderlig fransk kys, rullende tungen omkring hans, trække din tunge og gnave på hans nedre læber og giver det nogle milde sugende.

Sådan romantisk kysse en ægtefælle. Vælg det rigtige tidspunkt og sted.
Sådan romantisk kysse en ægtefælle. Vælg det rigtige tidspunkt og sted.

Sørg for at du holde dine øjne lukket som du romantisk kysse din ægtefælle. Der er ingen bedre romance-killer end at se din kammerat med øjnene vidt åbne, mens du giver ham en romantisk kys.