E2y

Sådan scooter med din hund

Walking er ikke den eneste måde at udøve din hund

Walking er ikke den eneste måde at udøve din hund. Der er andre midler, som bliver populære i disse dage, såsom scootering. Gåture din hund er fint, men hunde vil altid være hunde, og de kan trætte dig en masse, når de bliver legende under gåtur og få løst fra din hånd. Mange hundeejere som nu engagere sig i hunde scootering hævder, at træne en hund til scooter slet ikke er svært. Det er ikke anderledes fra at undervise en hund, hvordan du kører og hente ting for dig eller hvordan man spiller død, rulle over og dreje rundt. Hvis du er interesseret i hunde scootering, her er tips, der kan hjælpe dig:

Sådan scooter med din hund. Køb en scooter og hund seletøj.
Sådan scooter med din hund. Køb en scooter og hund seletøj.

  • Køb en scooter og hund seletøj. Scooteren skal være en voksen form, en som du enten skubbe eller sparke. Selen, på den anden side være stærk, robust og holdbar og mest fortrinsvis fremstillet af læder. Du kan score disse artikler fra enhver lokal leverandør af hunde tilbehør.
  • Sørg for at vælge en sele, der passer og justerer godt. Der findes forskellige typer af seletøj til hund scootering. Der er én slags, der har rigge på front og sider. Disse rigge har særlige formål, såsom at den vedhæftede fil foran kan rumme mere end én hund. Inventar på siden på den anden side, giver dig mulighed for at styre hunden til at vende fra venstre til højre og tilbage til fronten, som i biler, svarer til rattet. Selen er også temmelig meget ligesom en bil bremse, da det sætter hunden i stå, når du slæbebåd eller trække det mod dig.
  • Opsæt sele, hund og scooter. Vær forsigtig i at udnytte hunden, da det kan komme til skade, hvis du spænde det for stramt. Slut først selen til hunden i henhold til den scootering metode, du vil bruge. Hvis du ønsker at styre hunden fra alle sider, skal du placere selen på hundens torso inden for sine forben. Fastgør aldrig sele på hundens hals for at undgå at kvæle. Hook selen til ankeret gives i scooteren. Normalt er der et kort kabel eller ledning forbundet til scooter skal forbindes til seletøjet. Hvis du har to eller flere hunde i én scooter, skal du sørge for deres seletøj ikke sammenflette. Fastgør alle links ved at trykke dem op.
  • Bliv klar til turen. Ride på scooteren. Stå fast på den og holde greb stramt. Sørg for at du er godt afbalanceret med fødderne lidt fra hinanden og parallelt placering. Vær opmærksom på placeringen af ​​bremsen, så du kan skubbe det snart du nødt til at stoppe. Start scooteren med en blid skub mens betale sindet til dine hundes reaktion. Opfordre hundene at bevæge sig langs, når du begynder at afhente din trit med scooteren. Tving ikke hunden til at flytte, hvis den nægter at rokke, da det kan føre til traumer. Bevæger sig langs afslappet du walking din hund skødesløst og snart hundene vil begynde at øge deres tempo. Målet her er at gøre hundene trække scooteren til vejen, mens du styre hastigheden, bremse og greb alle på samme tid.


Nogle hunde er følsomme, og de ikke kan lide pludselige ændringer i deres miljø. Således i uddannelse din hund, hvordan man scooter, undgå at gøre det ligeud, som det kan udvikle en aversion mod scootering. Gradvist introducere scooteren til din hund ved at vænne det først til sele og scooter før endelig indstilling ud på vejen.