E2y

Sådan ser op fugl band numre for papegøjer

Der er en grund til

Der er en grund til, at papegøjen ledsager selv den snedige pirat - fordi disse fugle er smart nok til at underholde selv de mest kræsne ejere af kæledyr. Papegøjen er for dig, hvis du er på udkig efter et kæledyr, der ikke blot er sød og dejlig, men også elegant, smuk og nem at træne til en række forskellige tricks og endda sætninger. Den første ting, du behøver at vide, er imidlertid, hvordan man kan se op fugl band numre for papegøjer. Bird bands er den primære ID mekanisme for papegøjer. Det er enten åbne eller lukkede bånd og er fastgjort på fuglens ben enten i karantæneperioden, hvis fuglen er blevet transporteret fra andre lande, eller i den tid af klækningen, hvis fuglen er blevet opdrættet i landet. Her er de måder at se op fugl band numre.

Sådan ser op fugl band numre for papegøjer. Besøg en aviculture organisation.
Sådan ser op fugl band numre for papegøjer. Besøg en aviculture organisation.

  1. Besøg en aviculture organisation. Parrot holde er en voksende hobby i Europa, såvel som i mange andre lande. På grund af dette, er der flere organisationer, der er dukket op for at bringe papegøje elskere rundt omkring i landet sammen. En af disse er den europæiske sammenslutning af aviculture. Næsten alle disse papegøje opdrætter organisationer har en fugl band, der kan sælges til rabat for deres medlemmer. Formatet for den information og de typer af oplysninger, der er inkluderet i fuglen bandet vil adskille sig fra en organisation fra den anden. At lære om oplysninger om et bestemt papegøje, så tjek den organisation segl eller logo i bandet og kontakte aviculture organisation, der vil fortolke oplysningerne for dig.
  2. Kontakt en udøve papegøje keeper. Næsten alle samfund har en række ivrig papegøje opdrættere. Hvis du stadig er nybegynder i alt at gøre med papegøjer, den bedste måde for dig at lære at passe og opdrætte disse særlige fugle er gennem en lokal papegøje keeper, som du kender til. Mest dyrehandler kan henvise dig til et par kunder, hvem de interagerer med. Nogle vil endda have kunder, der har avlet papegøjer held nok til at være den dyrehandel-leverandør senere. Disse papegøje eksperter vil hjælpe dig med at afkode nummeret på fuglen bands.
  3. Bestem den type oplysninger. Når du har en pålidelig kilde, som kan hjælpe dig afkode den information, kan du begynde at læse fugl band numre på din hunds ben. På nuværende tidspunkt er der ingen universelt sæt af informationer, der hver fugl bånd skal have. For åbne bands, dog er fuglens hjemsted normalt angivet såvel som det år, hvor papegøjen blev bragt til landet. for lukkede bands, kan mere information placeres i bandet, såsom oplysninger om, hvordan opdrættet papegøjen, papegøjens år og fødested, type fugl, og endda nogle genetiske information. Husk dog, at disse oplysninger normalt er kodet, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at fortolke tallene, indtil du har lært fra en fugl keeper eller den organisation, der har udstedt den pågældende fugl band.

Bird bands er en af ​​de nemmeste måder at identificere en papegøje

Bird bands er en af ​​de nemmeste måder at identificere en papegøje. Hvis din papegøje er fløjet væk, eller har fået tabt, fuglen band er et af de identificerende funktioner, der vil hjælpe dig med at underrette myndighederne om din tabte fugl. Med evnen til at læse og se op fugl band numre for papegøjer, kan du være sikker på at du ved præcis, hvem din fugl er - selvom det forlader coop.