E2y

Sådan spiller med dit kæledyr snegl

Mens nogle foretrækker hunde

Mens nogle foretrækker hunde, katte, eller fugle til deres kæledyr, nogle foretrækker snegle. Og ligesom alle andre kæledyr, bør kæledyr snegle også være godt taget sig af. Du bør fodre dem, give dem passende husly, og lege med dem. Absurd som det kan synes, et kæledyr snegl spiller også og udleder nydelse fra det. Men der er kun begrænsede muligheder for, hvordan kan lege med dit kæledyr snegl, så du er nødt til at være mere opfindsomme og mere ressourcestærke. Her er hvordan du kan lege med dit kæledyr snegl.

Sådan spiller med dit kæledyr snegl. Byg din snegl en legeplads.
Sådan spiller med dit kæledyr snegl. Byg din snegl en legeplads.

  • Byg din snegl en legeplads. En egnet legeplads for dit kæledyr snegl behøver ikke at være en kompliceret rekreativ park. Her er hvordan det skal gøres. Lav en kasse ud af en pap eller plastik. Skær plast eller pap i 2 meter med 2 meter firkantede. Sørg for at indhegne det til mindst 2 inches i højden for at sikre, at dit kæledyr snegl ikke kan snige sig ud af det. Put jord ind i feltet og fugte det med vand. En fugtig boks er meget velegnet til dens slimede krop. Placer ind i feltet dit kæledyr snegl favorit mad, såsom æbler, salat, agurk, kerner, frø, osv. Sørg for ikke at give din snegl nogen salt mad eller kød, som salt mad ikke er godt for deres helbred, og det kan ikke og vil ikke spise kød. Det ville være nyttigt, hvis du giver det calcium-rige fødevarer for at hjælpe det at opbygge et stærkere shell. Sæt dit kæledyr snegl forsigtigt ind i feltet, og lad det vandre der i mindst 10 minutter. Men hvis det ikke toppe ud af sin skal, kan du drys den med vand for at vække den. Hold øje med det, så du ikke mister den. Når afspilning er overstået, forsigtigt samle den op fra kassen og returnere det til sin tank eller akvarium.
  • Leg med din snegl med hænderne. Før opsugning af din snegl og lege med det, at du har vasket dine hænder ordentligt gøre. Hvis du bruger en kemisk-infunderes hånd vask, skyl hænderne grundigt med vand, da de kemikalier kan skade dit kæledyr snegl. Efter vask dine hænder, dæmpe dem med vand. Derefter spray dit kæledyr snegl med vand. Dernæst samle den op forsigtigt. Snegle er meget følsomme væsener, der ved berøring hårdt kan være meget tilknappet til dig. Lad det kravle langs dine våde hænder. Du kan også let slagtilfælde sin skal, mens den vandrer langs dine hænder. Efter et par minutters spilletid med det, leverer det tilbage til sin tank. Husk altid at vaske dine hænder efter du leger med din snegl at slippe af med sin icky slim.
  • Kend dig snegl tidsplan. De fleste snegle er nataktive, så højst sandsynligt, vil de kun være vågen under de wee timer om natten. Sørg for at lege med dit kæledyr snegl i de timer, hvor det normalt er vågen. Ellers vil det bare forblive i sin skal og ikke lege med dig. Vær en ansvarlig kæledyr snail-ejer og lege med det regelmæssigt.