E2y

Sådan stilles perlehøns

Efterspørgslen efter kød af perlehøns er stigende

Efterspørgslen efter kød af perlehøns er stigende. Det anses for et spil fugl og dens smag ligne vagtler, agerhøns, fasaner eller ryper. Dens kød er magert og rig på fedtsyrer og er second to kalkun i antallet af kalorier er baseret på en hundred-gram servering. Men der er en anden grund til, at nogle mennesker hæve perlehøns. De udsender en barsk og højt skrig hvis forstyrret, så de laver gode vagter for andet fjerkræ. De elsker at spise flåter og insekter, som gør dem gode insekt controllere, der er meget afgørende for gartnere og fjerkræ ejere. Perlehønebryst er også meget nyttige i at holde væk slanger og gnavere, der kan bytte om andet fjerkræ dyr i gården. Nedenfor er nogle tips om, hvordan du kan hæve perlehøns.

  • Hvis du ikke har høner eller en inkubator, er det bedst at købe unge perlehøns kaldet keets fra en god kilde. Forbered et stort bur eller en Brooster kasse indendørs, hvis de keets bliver nødt til at være begrænset i mindst to uger. Temperaturen i buret bør kontrolleres. Man kan anvende varmelamper at holde temperaturen selv ved 95 grader. Installer et termometer i buret til konstant at overvåge temperaturen.
  • Når keets er omkring en uge gammel, kan du sænke temperaturen i buret ved fem grader ved at hæve varmelampe. Line Brooster kasse med lag af avis eller papir håndklæder i stedet for flis. Træflis kan tilstoppe tarmene af keets bør de spiser træ chips.
  • Feed the keets med kalkun starter, som har et højere proteinindhold på omkring tyve-seks procent end almindelige chick starter feed. Dette vil sikre, at du vil have større voksne perlehøns senere. Kun varmt vand bør gives til keets. Tilføj flere kugler på vandet arkføderen for at forhindre holder fra at drukne, når de drikker vand som marmor vil styre, hvor meget vand de keets kan suge mellem kugler. Reducer mængden af ​​protein fra deres mad, når de keets for deres femte til ottende uge. Bagefter kan du give keets regelmæssig om mash som har omkring seksten procent proteinindhold.
  • Giv perlehøns masser af plads til at køre og strejfe. De er meget gode løbere i forhold til kyllinger og vil normalt køre i stedet flyve, når de bliver forstyrret. Selv om de er rejst på hjemmemarkedet, perlehøns bevarer nogle af deres vilde instinkter, der gør dem meget på vagt over for udefrakommende dermed deres betydning som se fugle til andre fjerkræ dyr. De er meget gode flyvere for og kan roost på lemmerne af et højt træ. De kan trænes til at holde tættere på hjemmet ved at give dem nok mad og masser af frisk vand placeret nær buret eller deres rasteområde.
  • Voksen perlehøns kan få lov til at roame i haven, fordi de ikke ridse jorden som kyllinger, så dine planter ikke vil blive forstyrret. De vil spise de insekter, der vil kan skade dine planter. De fleste perlehøns dag bliver rejst for at holde hjorte kryds befolkning under kontrol.


Hvis du er at skaffe perlehøns for sit kød

Sådan stilles perlehøns. Hvis du ikke har høner eller en inkubator.
Sådan stilles perlehøns. Hvis du ikke har høner eller en inkubator.

Hvis du er at skaffe perlehøns for sit kød, så sørg for at du giver den med en fødevare, der er rig på protein. Hvis du vil bruge perlehøns at styre insekt befolkning i din gård, er det bedre, hvis du køber voksen perlehøns snarere end gå gennem processen med at opdrage dem fra keets til voksenalderen. Sørg for at du træner de voksne perlehøns ved at holde dem i et lukket miljø i flere uger og give dem masser af vand og mad tæt på deres pen så de ikke flyver væk og finde deres oprindelige hjem.