E2y

Sådan stilles Rheas

Rheas vokser i popularitet blandt mange JORDBRUG

Rheas vokser i popularitet blandt mange JORDBRUG. En af grundene til, rhea er så eftertragtede er fordi de er relativt let at rejse, relativt omkostningseffektivt, og de har masser af kød i kroppen, som kan tilberedes på en lang række måder. Hvis du ønsker at hæve dine egne Rheas enten for profit eller for din egen mad, her er nogle trin, du skal følge.

  • Placer æggene i en inkubator. Først og fremmest skal du få nogle sunde Rhea æg. Sørg for at du får æggene fra en velrenommeret forhandler. Husk, at kvaliteten af ​​dine første æg bestemme sundheden for dine Rheas. Hvis du får æg, der er svage eller syge, vil disse udklækkes i sygelige Rheas. Endnu værre, kan æggene ikke engang klækkes overhovedet. Start med kun en halv snes æg. Placer disse æg i en inkubator. Efter et par uger, vil æggene klækkes. Hold baby Rheas i inkubatoren, indtil de ser sunde nok til at forlade den varme inkubatoren. Dette vil normalt tage en til to dage.
  • Opret en brooder pen. Mens du venter på æggene at klække og ungerne at modne, skal du oprette en brooder pen. Den brooder pen er dybest set består af trådnet, der er fint nok til at holde kyllinger i at undslippe. Du skal blot oprette en kuglepen, der er cirka fire meter med to fødder. Pennen skal være omkring to meter i højden. Sørge for, at der er strudsfugl tæppe i bunden, og at pennen er inde i en stald eller en anden struktur, der vil holde Rheas varm og sundt.
  • Fodring. Fleste unge Rheas vil værdsætte og vokse hurtigt fra en kost af strudsefugle pellets. Du kan også kombinere nogle grus i mix og nogle billige hundemad. Disse vil alle tilføje sort til Rheas 'mad og vil hjælpe dem til at modne hurtigere. Da ungerne bliver større, bliver du nødt til at tilføje nogle hø på pennen, så de vil have nogle strøelse. Til at begynde med vil de putte med hinanden. Men når du tilføjer hø, de vil bygge deres egne reder på hjørnet af brooder pen.
  • Hakke. Hvert nu og da, skal du også gøre det muligt for kyllinger til at køre udenfor i et par timer. Sørg for at du har indhegnet det område, hvor kyllingerne vil spille. Lade ungerne ud at lege, ikke kun give dem den øvelse, der vil hjælpe med at opbygge deres ben og deres organer, men vil også give dem mulighed for at hakke for orme og andre fødevarer, der er fundet på jorden.
  • Shelter for modne Rheas. Når Rheas er omkring en måned gammel, kan du lade den roame i åbne områder, så længe de felter er indhegnet i. Sørg for, at du opretter små skure fyldt med hø, at de Rheas kan sove i.


Med disse trin

Sådan stilles rheas. Placer æggene i en inkubator.
Sådan stilles rheas. Placer æggene i en inkubator.

Med disse trin, bør du være i stand til at hæve dine egne Rheas. Når Rheas er fuldt modne, kan du sælge dem til Rhea forhandlere, som har behov for fuglene for deres kød. Du kan også forberede og tilberede de Rheas for din egen middagsbordet.