E2y

Sådan stoppe med at være dreng genert

Generthed og følelser af usikkerhed overfor det modsatte køn er normale. Det er en del af at vokse op. Nogle gange, voksne selv oplever de samme problemer. Hvis du er en ung kvinde, og du opdager, at du er genert omkring drenge, er du ikke alene. Men det betyder ikke, at du altid nødt til at være på den måde.

Sådan stoppe med at være dreng genert. Vid, at drenge er bare folk også.
Sådan stoppe med at være dreng genert. Vid, at drenge er bare folk også.

Der er ting, du kan gøre for at begynde at overvinde din generthed. Her er metoder, du kan tage for at stoppe med at være dreng genert.

  • Tro på dig selv. Du er nødt til at udvikle din selvtillid og selvværd. Du er nødt til at se på dig selv i spejlet og fortæl dig selv hver morgen, at du er en god person, og du har en masse gode kvaliteter. Giv dig selv en mental peptalk, så du kan begynde at tro, at drenge og andre piger vil kunne lide dig for hvem du er. Det betyder ikke noget, hvis du har bumser, har lave karakterer eller stadig have baby fedt. Hvis du vil have andre mennesker til at begynde at kunne lide dig, er du nødt til at kunne lide og acceptere dig selv først.
  • Vid, at drenge er bare folk også. Drenge på din alder går igennem de samme ting, du er så de også har en følelse af usikkerhed og uvished. Drengen kan være genert også! Forskellen er, at drenge har en tendens til at dække over deres generthed og usikkerhed ved at være mere højt eller højrøstede. Hvis du begynder at tænke, at du er alle virkelig det samme under den blanke ydre, vil du opdage, at drengene vil være langt mere imødekommende.
  • Smil. Hvis du gerne vil begynde at vinde venner og afgiver den vibe, at du er imødekommende, smil, når du foretager øjenkontakt med nogen. Det er et signal til verden om, at du er venlige og er åbne. Når du smiler til nogen, det lader drengen vide, at du accepterer ham.
  • Forsøg ikke alt for hårdt. Når du forsøger at komme over din generthed omkring drenge, ikke gå den anden grøft og flirte skamløst. Bare vær dig selv og ikke være noget eller nogen du ikke. Må ikke acceptere ting i samtalen bare for at gøre ham lide dig. Udtrykke dine egne meninger. Vær original. Du skal også behøver ikke at klæde sig i en sexet måde at få deres opmærksomhed.
  • Udvikle andre interesser, der øger dit selvværd og gør du føler dig godt om dig selv. Hvis du ønsker at stoppe med at være dreng genert eller komme over din generthed i almindelighed, så er du nødt til at udvikle dig selv. Find ting, der interesserer dig, og udforske den. Hvis du elsker musik, tage syngende klasser eller slutte sig til koret. Hvis du elsker kunst, begynde at male. Må ikke gøre dit liv centreret omkring drenge, fordi der er så mange andre ting, du bør fokusere på. Det er ok at arbejde på din generthed, men det er ikke bør være dit mål i livet at få en kæreste.


Det er op til dig at komme over din generthed omkring drenge

Det er op til dig at komme over din generthed omkring drenge. Slap af, tage en dyb indånding og brudgom dig selv, så du ved, du se dine bedste. Smile og være imødekommende, så du ikke behøver at være dreng genert længere.